03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.01.2024 16:33 | Son Güncelleme: 30.01.2024 16:48

Milly Alcock'un ejderhadan sonraki durağı belli oldu: Supergirl'ü canlandıracak

Rekorlar kıran House of the Dragon ile bir anda yıldızı parlayan ancak 5. bölümden sonra izleyiciye veda eden Milly Alcock'un yeni rolü belli oldu. Genç Rhaenyra Targaryen olarak tanınan 23 yaşındaki oyuncu yeni Supergirl olacak
Milly Alcock'un ejderhadan sonraki durağı belli oldu: Supergirl'ü canlandıracak

HBO'nun Game of Thrones spin-off'u House of the Dragon'un ilk sezonundaki genç Prenses Rhaenyra Targaryen rolüyle tanınan Avustralyalı oyuncu Milly Alcock, ejderhaların dünyasından süper kahraman evrenine geçiş yaptı. 23 yaşındaki oyuncu Warner Bros. Pictures için Supergirl karakterini canlandıracak.

Alcock, DC Studios eş CEO'ları James Gunn ve Peter Safran'ın, şu anda üzerinde çalışılan canlı aksiyon Supergirl: Woman of Tomorrow filminde rol alacak. Ancak Milly Alcock'un izleyiciyle buluşmasına hatırı sayılır bir süre var. Nitekim Superman: Legacy'in 2025'te vizyona girmesi bekleniyor.

Game of Thrones evreninin yeni dizisi House of the Dragon hikayede zamanı ileri sarılmış, önemli iki karakter Prenses Rhaenyra ve Kraliçe Alicent’ın yaşları ilerleyince oyuncular Milly Alcock ve Emily Carey de rolleri devretmişti. 

 

Henüz yönetmeni bulunmayan film. Tom King'in 2022 çizgi roman serisine dayanacak ve malzemeye farklı bir bakış açısı sunacak. Supergirl'ün kendi solo filminden önce en az bir DC Universe filminde daha rol alması bekleniyor ancak bunlar henüz resmi olarak onaylanmadı.