03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.05.2023 11:03 | Son Güncelleme: 02.05.2023 12:14

Rihanna The Smurfs Movie'ye damga vuracak

Yeni Şirinler filmi The Smurfs Movie'de Şirine'yi seslendirecek olan Rihanna aynı zamanda film için orijinal şarkılar besteleyecek ve filmin yapımcılığını üstlenecek
Rihanna The Smurfs Movie'ye damga vuracak

Yakın zamanda Çığlık 6 filmiyle iyi bir çıkış yapan yapım şirketi Paramount'ın yeni filmi The Smurfs Movie'de Şirine'yi Rihanna'nın seslendireceği CinemaCon'da açıklandı. Sunuma bizzat katılan Rihanna, "Şirin Baba rolünü kapmaya çalıştım ama işe yaramadı" şeklinde espri yaptı. The Smurfs Movie önceki sinema uyarlamaları gibi hem animasyon hem de canlı aksiyondan oluşan hibrit bir film olacak. Geçtiğimiz zamanda Black Panther: Wakanda Forever için şarkı yapan Rihanna aynı zamanda The Smurfs Movie için de orijinal şarkılar besteleyecek ve filmin yapımcılığını da üstlenecek.

Genellikle olumsuz yorumlar aldı

Daha önce Battleship, Ocean's 8 ve Valerian and the City of a Thousand Planets gibi filmlerde rol alan Rihanna, DreamWorks animasyonu Home'da da seslendirme yapmıştı. 2011'de vizyona giren Şirinler ve 2013'te gelen devam filmi Şirinler 2'de Şirine'yi Katy Perry seslendirmişti. 2017'de ise tamamen animasyon olan Şirinler 3: Kayıp Köy izleyicilerle buluştu. Sony Pictures çatısı altından çıkan üç film de izleyicilerden ve eleştirmenlerden genellikle olumsuz yorumlar aldı.

Yeni filmin senaryosunu daha önce South Park ve Team America: World Police senaryolarını yazan Pam Brady kaleme alacak. Yönetmen koltuğunda ise The LEGO Movie'yi yöneten ve Spider-Man: Into the Spider-Verse'in yapımcılığını üstlenen Chris Miller var. The Smurfs Movie 2025'te sinemalarda olacak.