08 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Video Giriş: 10.03.2023 10:50 | Son Güncelleme: 10.03.2023 15:35

Super Mario Bros. Movie son fragman

Universal Pictures ve Illumination imzalı oyun uyarlaması animasyon Super Mario Bros. Movie'nin son fragmanı yayınlandı. Film, 5 Nisan'da ABD'de, 14 Nisan'da ise Türkiye'de vizyona girerek hayranlarıyla buluşacak

Film, Nintendo'nun dünya çapındaki en ünlü oyunlarından biri olan Mario Bros.'tan uyarlanıyor. Serinin hayranlar tarafından Mario'yu seslendirmeye uygun olmadığı eleştirilerini alan Chris Pratt, filmde Mario'yu seslendirecek. Seslendirme kadrosunda; Luigi seslendirmeni Charlie Day, Princess Peach'i seslendiren Anya Taylor-Joy, Bowser'ı seslendiren Jack Black, Toad'u seslendiren Keegan-Michael Key, Donkey Kong'u seslendiren Seth Rogen, Kamek'i seslendiren Kevin Michael Richardson, Cranky Kong'u seslendiren Fred Armisen ve Spike'ı seslendiren Sebastian Maniscalco yer alıyor. Mario'nun alışılmış seslendirme sanatçıcı Charles Martinet de filmin kadrosunda yer alıyor.

Filmin senaryosunu, Matthew Fogel tarafından yazıldı. Yönetmen koltuğunda Aaron Horvath ve Michael Jelenic var. Yapımcılar ise Mario, Donkey Kong, The Legend of Zelda, Star Fox, Wave Race gibi evrenlerin ve karakterlerin yaratıcısı olan Shigeru Miyamoto ve Chris Meledandri üstleniyor.

Benzer Videolar