19 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.06.2023 10:30 | Son Güncelleme: 11.06.2023 11:34

Superman: Legacy filminin başrolleri için adaylar belli oldu

Ünlü oyuncu Henry Cavill'ın Superman rolünü bir daha canlandırmayacağını açıklanmasının ardından, Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeni James Gunn yeni Superman filmi için hazırlıklara başladı. Superman ve Louis Lane karakterleri için konuşulan isimler ise beli oldu
Superman: Legacy filminin başrolleri için adaylar belli oldu

Aylarca süren oyuncu seçmelerinden sonra Warner Bros. Pictures ve DC Films, Superman: Legacy filminde rol alacak isimler için finalistlerini belirledi ve yakında ikinci bir test turu yapacak.

Deadline'ın haberine göre son olarak Henry Cavill'in üstlendiği ve oyuncunun kesin bir dille tekrar canlandırmayacağını söylediği Superman rolü için öne çıkan üç isim var. Bu isimler David CorenswetTom Brittney ve Nicolas Hoult. The Hollywood Reporter geçen ay Pearl ve The Politician gibi yapımlarla izleyici karşısına çıkan Corenswet'in rolü almaya bir adım daha yakın olduğunu belirtmişti.

Aynı habere göre, Nicolas Hoult, Superman rolü için değil Lex Luthor için değerlendiriliyordu. Mad Max: Fury Road, The Menu gibi yapımlarda rol alan Hoult'un her iki rol için de değerlendirilmiş olması muhtemel. Aktör birkaç yıl önce, sonunda Robert Pattinson'a giden Batman rolü için de sona kalan isimlerden biriydi. Son aşamada Louis Lane için de seçenekler üç oyuncuya indirildi. Bu seçenekler ise Emma Mackey (Sex Education), Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel) ve Phoebe Dynevor (Bridgerton).

Bu isimlerin hapsi son birkaç ayda filmde rol alacağına dair haberlere konu oldular. Test anlaşmalarından bazıları hala müzakere ediliyor, ancak sonuçta seçmelere katılması beklenen isimler bunlar. Deadline'ın kaynaklarına göre, oyuncular DC şefleri Peter Safran vJames Gunn ile ilk yüz yüze testlerini Babalar Günü hafta sonunda ya da takip eden Pazartesi veya Salı günü yapacak. Filmin senaryosunu yazan ve yönetmenliğini de üstlenecek olan olan Gunn'ın çok dikkatli olduğu ve her seçme kasetini izlediği ve son listesini oluşturulurken bu isimlerin zirveye çıktığı bildirildi.