12 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.08.2024 00:50 | Son Güncelleme: 19.08.2024 00:55

Antalyaspor galibiyeti sonrası Bronckhorst: Yediğimiz 2. gol çok basitti, bu maçı tekrar izleyeceğim

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Antalyaspor galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı. Van Bronckhorst "Yediğimiz 2. gol çok basitti. Bu maçı tekrar izleyeceğim. Daha iyi yapmamız gerekenler var" dedi
Antalyaspor galibiyeti sonrası Bronckhorst: Yediğimiz 2. gol çok basitti, bu maçı tekrar izleyeceğim

Trendyol Süper Lig'in 2. hafta maçında Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Van Bronckhorst'un açıklamaları şöyle:

  • Beklediğimiz başlangıç değildi ama bunlar futbolda olan şeyler. Benim hoşuma giden şey, gösterdiğimiz reaksiyon oldu. Enerjimiz yüksekti. Çok fazla pozisyon bulduk.
  • Gösterdiğimiz reaksiyondan dolayı mutluyum. Çok tempolu oynadık ve boşluklar bulduk. Bazen iç sahada bu bahsettiklerim daha da önemli oluyor.
  • Yediğimiz 2. gol çok basitti. Bu maçı tekrar izleyeceğim. Daha iyi yapmamız gerekenler var. Genel olarak oyundan dolayı mutluyum. Mutluyuz galibiyetten dolayı. Bu maçtan öğreneceğimiz şeyler tabii ki olacak

Semih Kılıçsoy çok yetenekli

Semih Kılıçsoy'la ilgili de konuşan Hollandalı teknik adam, "Önemli bir oyuncu, çok yetenekli. Gol atma konusunda efektif olacaktır. Asistleri de önemli. Yapması gerektikleriyle ilgili konuşuyoruz. Böyle devam etmesi lazım. Daha iyi olacaktır. Aynı şeyler Mustafa için de geçerli" şeklinde konuştu.