20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Giriş: 07.07.2024 10:40 | Son Güncelleme: 07.07.2024 10:48

Bizim Çocuklar dış basında: Türkiye'de acı ayrılığa rağmen gurur hakim

EURO 2024 çeyrek final müsabakasında A Milli Futbol Takımı'mız, Hollanda ile karşılaşmasında sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Milliler elenmesine rağmen övgüleri toplarken Avrupa basınında gündeme oturdu
Bizim Çocuklar dış basında: Türkiye'de acı ayrılığa rağmen gurur hakim - Resim: 4

EL PAIS: Coşkulu ve savaşçı bir Türkiye karşısında Hollanda zorlandı. Koeman'ın takımı Türk taraftarların coşkusuyla ısınan atmosferde çok çalışmak zorunda kaldı. Almanya'nın ardından turnuvanın ikinci ev sahibi de elendi.

EL CONFIDENCIAL: Hollanda, Türkiye'yi beş dakikada yenerek Arda Güler'in hayaline son verdi. Hollanda-Türkiye buluşması, en keyifli geçen ve uzatmaya gitmeyen tek çeyrek final maçı oldu.

Bizim Çocuklar dış basında: Türkiye'de acı ayrılığa rağmen gurur hakim - Resim: 5

HLN: Bu turnuvada oyuncular ve taraftarlar arasında çok iyi bir etkileşim oluşturan Türkiye'ye karşı Hollanda zorlansa da kazanmayı başardı.

TUTTOSPORT: Kenan Yıldız denedi, Samet Akaydın şaşırttı: Türkiye geri dönüşte yenildi, Hollanda yarı finalde. Turuncular 2-1 kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Euro 2024 finalinde yer almak için İngiltere ile oynayacaklar.

Bizim Çocuklar dış basında: Türkiye'de acı ayrılığa rağmen gurur hakim - Resim: 6

RMC SPORT: Hollanda'nın uzun süre geride götürdüğü karşılaşmada, De Vrij ve Mert Müldür'ün kendi kalesine attığı goller altı dakikada her şeyi tersine çevirdi.

FOOT MERCATO: Hollanda çılgın bir maçta Türkiye'yi devirdi. Türkiye maça iyi başladı ve öne geçti ancak Portakallar reaksiyon göstererek geri döndü.

Bizim Çocuklar dış basında: Türkiye'de acı ayrılığa rağmen gurur hakim - Resim: 7

SPORZA: Hollanda sağlam durdu ve İngiltere'ye karşı yarı finaldeki yerini ayırttı. Türkiye Avrupa Şampiyonası'ndan başı dik ayrılıyor.

CORRIERE DELLO SPORT: Montella'nın Türkiye'si De Vrij ve Mert Müldür'ün kendi kalesine attığı gollerle elendi. Akaydın'ın golü Türkiye'nin Almanya'daki peri masalını sürdürmeye yetmedi.