08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 31.05.2024 18:21 | Son Güncelleme: 31.05.2024 18:34

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'la yollar ayrıldı: Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın

Fenerbahçe teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrıldığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Kartal'a hitaben, "Emeklerine minnettarız. Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın… Yolun açık olsun" ifadeleri kullanıldı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'la yollar ayrıldı: Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırdığını açıkladı. Ayrılık kararı, sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla duyuruldu. Paylaşımda, Kartal'a hitaben şu ifadeler yer aldı: "Renklerine, tarihine ait olduğun; formasını gururla taşıyıp onurla temsil ettiğin Fenerbahçe’n ile ortaya koyduğun eşsiz mücadele, hem senin hem de sana inanan milyonlarca sarı lacivert sevdalısının hayallerinin gerçeğe dönüşme inancıydı. Ne sen vazgeçtin bu kulübe inanmaktan ne milyonlarca Fenerbahçeli vazgeçti senin yanında durmaktan. Duruşuna, Değerlerine, Aidiyetine, Saygına ve Fenerbahçeliliğine teşekkür ederiz. Emeklerine minnettarız. Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın… Yolun açık olsun. Bu camia hakkımızı yiyenleri unutmayacak, onlarla mücadelemiz bitmeyecek! İlk gün söylediğin o sözü bir kez daha sonsuz inançla haykırıyoruz: Fenerbahçe bizim Fenerbahçe hepimizin..."

İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig'de 99 golle 99 puan toplayarak rekorları altüst eden sarı-lacivertli takım, buna rağmen sezonu ikinci sırada tamamlamıştı. Kartal'ın 1 yıllık sözleşmesi bugün sona eriyordu. Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için anlaşmaya vardığı Portekizli Jose Mourinho'yu kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.