24 Eylül 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.07.2022 16:32 | Son Güncelleme: 12.07.2022 17:24

Galatasaray antrenmanında Kerem Aktürkoğlu ile Patrick Van Aanholt arasında gerginlik

Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da gerçekleştirdiği kampta futbolcular Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt arasında gerginlik yaşandı
Galatasaray antrenmanında  Kerem Aktürkoğlu ile Patrick Van Aanholt arasında gerginlik

Sarı Kırmızılıların Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında yapılan ve ilk bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda futbolcular arasındaki gerginlik, 5'e 2 pas çalışması sırasında meydana geldi.

Müdahale sonrası birbirlerinin üzerine yürüdüler

Basın mensuplarının sahadan ayrıldığı sırada gerçekleşen olayda Patrick van Aanholt'un müdahalesi sonrasında Kerem Aktürkoğlu yerde kaldı. Bu pozisyon sonrasında önce sözle tartışma yaşayan futbolcular, daha sonra birbirlerinin üzerine yürüdü.

Araya giren diğer futbolcular, Patrick van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu'nu sakinleştirerek gerginliğin büyümesini önledi.

"Sevgi ve saygı baki"

Kerem Aktürkoğlu olay sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Bu tür münakaşalar yaşanabilir, aramızdaki sevgi ve saygı bakidir" dedi. 

Kerem-Marcao kavgası

Antrenmandaki tatsızlık geçen sene Kerem ile Marcao arasındaki kavgayı akıllara getirdi.  Giresunspor - Galatasaray maçının 60. dakikası Kerem, gol kaçırınca kendisine kızgın bir şekilde söylenen Marcao’ya eliyle sus işareti yapınca ortalık karıştı. Koşa koşa Kerem’in yanına gidip kafa atıp yumrukla vuran Brezilyalı stoper, kırmızı kartla oyundan atıldı. . Brezilyalı futbolcuya para cezası verilirken, PFDK da 8 maçtan men etmişti. İki takım arkadaşı daha sonra idmanda sarılarak barışmıştı.