02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.04.2024 13:52 | Son Güncelleme: 03.04.2024 14:04

Galatasaray cephesinden yeni açıklama: Kimse G.Saray yöneticisini tehdit edemez

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur hakkındaki sözlerine tepki gösterdi: Galatasaray yöneticisini kimse tehdit edemez. Galatasaray camiası buna müsaade etmez
Galatasaray cephesinden yeni açıklama: Kimse G.Saray yöneticisini tehdit edemez

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un olağanüstü genel kurulda yaptığı konuşmada Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur hakkında sözlerinin yankıları devam ediyor.  1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tehditvari açıklamalarına tepki gösterdi. İşte yapılan o açıklama;

"Galatasaray yöneticisini kimse tehdit edemez. Galatasaray camiası buna müsaade etmez. 30 milyon Galatasaraylının her bir ferdi bu tehdidi kendine yapılmış sayar ve bunu yapana haddini bildirir. TFF'yi tehdit etti, hakemleri tehdit etti yetmedi şimdi de Galatasaray Başkanvekili Sn. Erden Timur'u tehdit ediyor. Yetmiyor kurucumuza edilen ahlaksızca küfürlere utanmadan alkış tutarak eşlik ediyor.

Bu ahlaksızlıklara, nefret söylemlerine ve tehditlere dur diyecek olan bağımsız ve tarafsız Türk adaletidir. Başkanımız Dursun Özbek'in dediği gibi savcılarımızı göreve davet ediyoruz. Unutulmasın ki camiamız başarısızlıkları sonrası içine düştükleri hezeyanın sonucu olarak, alenen tehdit suçu işleyen müfteriye gereken karşılığı onların seviyesine inmeden vermekten geri durmayacaktır."

 

Ali Koç ne demişti? 

Ülker Stadı'nda düzenlenen olağanüstü genel kurul toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şu ifadeleri kullanmıştı: "Tek önceliği futbolcularımıza ceza verdirtmeye çalışan bazı rakiplerimizi de not ettik. Ancak bir tanesi var, lugattaki kelimelerin insan versiyonları olsa, bu, yalanın insan versiyonu olurdu. Yanında bir de suç makinesi, terbiyesiz utanmadan televizyona çıkıyor. Trabzon'da yaşanan olaylar için sadece 'Olmamalıydı' deyip, 15 dakika bizim futbolcularımıza nasıl ceza verilmesi gerektiğini, o yarım aklıyla satır arası mesajlarla vermeye çalışıyor. Koskoca camiana yaptığın kontratlarla, verdiğin bilgilerle zaten yalanı dibine kadar soktun, bakalım nereye kadar. Ama Fenerbahçe seni de not etti. Sen 3-5 gün camianda söylediklerinden dolayı popüler olabilirsin ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince."