20 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.12.2023 05:15 | Son Güncelleme: 30.12.2023 06:37

Galatasaray kafilesini taşıyan uçak İstanbul'a indi

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı yaşanan krizin ardından ertelendi. Galatasaray kafilesini taşıyan uçak İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Kulüpten havalimanında herhangi bir açıklama yapılmadı
Galatasaray kafilesini taşıyan uçak İstanbul'a indi

2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, dün akşam Turkcell Süper Kupa Finali'nde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te kozlarını paylaşacaktı. Ancak Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudi yetkililerin izin vermemesinden dolayı iki kulüp mücadeleyi oynamama kararı aldı. 

Galatasaray kafilesini taşıyan uçak saat 01.30'da havalandı. Uçak İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Gece yarısı Riyad'dan kalkan uçağı karşılamak isteyen yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftar da İstanbul Havalimanı'na akın etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı kafile, güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen özel araçları ve takım otobüsüyle havalimanından ayrıldı.