14 Mayıs 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.12.2023 10:00 | Son Güncelleme: 12.12.2023 11:03

Hakemlerden açıklama: Hiçbir meslek sahibi bu kadar hakarete maruz kalmamıştır

Süper Lig maçında Hakem Halil Umut Meler'e karşı gerçekleştirilen saldırı sonrasında hakemler bu sabah Hakem Arda Kardeşler ve Mete Kalkavan, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Hakemler, Meler sağlığına kavuştuğunda alacakları kararları açıklayacaklarını söylediler
Hakemlerden açıklama: Hiçbir meslek sahibi bu kadar hakarete maruz kalmamıştır

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçında Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında hakemler basın açıklaması düzenledi. Hakem Arda Kardeşler ve Mete Kalkavan gazetecilere yaptıkları açıklamada hakemlere karşı yaşanan şiddet olaylarının artık bir sarmal haline geldiğini söyledi. 

Açıklamada, "Hiçbir meslek sahibi mesleğini icra ederken bu kadar hakarete maruz kalmamıştır. Hakemlerin sessiz kalmasının sebebi iftiralardan korkmaları değil mesleklerine duydukları saygıdır. Bugün önceliğimiz arkadaşımızın bir an önce sağlığına kavuşması. Atılacak adımların özellikle takipçisi olacağız" ifadeleri kullanıldı. Hakem Kardeşler, "Halil Umut Meler sağlığına kavuştuğunda bir araya gelip geleceğimizle ilgili alacağımız kararları açıklayacağız" dedi.