27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.03.2024 01:31 | Son Güncelleme: 18.03.2024 01:43

İrfan Can Eğribayat'tan Egemen Korkmaz'a tepki: Arkadan saldırmak insanlık değildir

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz'a tepkiler yükseldi. Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat "Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir" ifadelerini kullandı
İrfan Can Eğribayat'tan Egemen Korkmaz'a tepki: Arkadan saldırmak insanlık değildir

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı büyük olaylara sahne oldu. Sarı lacivertli oyuncuların galibiyet sonrası saha ortasında yaptığı sevinç üzerine oyun alanına giren bazı taraftarlarların gerçekleştirdiği saldırı sonrası ortalık karıştı. 

Arkadan saldırmak insanlık değildir

Yaşanan arbedeye iki takımın oyuncuları ve teknik heyeti de dahil oldu. Güvenlik güçlerinin yetersiz kaldığı olaylarda sahaya giren isimlerden biri de Abdullah Avcı'nın yardımcısı Egemen Korkmaz oldu. Yaşanan karmaşa sırasında Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat'a yönelik fiziksel saldırısı sosyal medyada gündem olan Egemen Korkmaz'a büyük tepki geldi.

Maç sonrası Instagram hesabından bir paylaşım yapan İrfan Can Eğribayat, şu ifadeleri kullandı: 

''Fenerbahçe'de forma giymiş. Şu an Trabzonspor'da yardımcı hocalık yapan Egemen Korkmaz... Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir''

Daha sonra bir paylaşım daha yapan genç kaleci, ''İlkinde hırsını alamamış galiba... Neyse ki haddini bildirdik'' ifadelerini kullandı.