15 Ekim 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.10.2024 00:58 | Son Güncelleme: 15.10.2024 01:02

İzlanda galibiyeti sonrası Vincenzo Montella: İnanılmaz gurur duyuyorum

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar B Ligi 4. grup dördüncü maçında İzlanda'yı 4-2 yendiğimiz maçın ardından açıklamalarda bulundu. Montella, "Çok gururluyum bu performanstan sonra. Muazzam performans gösteren futbolcularımla inanılmaz gurur duyuyorum" şeklinde konuştu
İzlanda galibiyeti sonrası Vincenzo Montella: İnanılmaz gurur duyuyorum

Futbolcularının zorlu şartlara rağmen Türk yüreğiyle oynadığına dikkat çeken Montella, "Takıma geldiğimden beri aldığımız en güzel galibiyetlerden biri, çok memnunum. Neden bu kadar çok mutluyuz çünkü şartlara baktığınızda geriye atabilecek şartlar vardı. Sınırda olan bir zemin. Ayakta duran takım bizdik daha çok. 24 şutumuz, 4 golümüz var. Futbolcularımızın Türk yüreğiyle oynamaları beni gururlandırıyor. Çok gurur verici" dedi.

Birinci olmak istiyoruz

Adım adım hedefe ilerlediklerini ve İzlanda'ya iki maçta 7 gol atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Montella sözlerini şöyle sürdürdü:

"İki maçta İzlanda'ya 7 gol atmak mutlu ediyor. Bu maç çok önemli bir maçtı. Kazanamasak bütün senaryolar farklılaşırdı. İkinciliği garantiledik ama biz birinci olmak istiyoruz. Çok önemli bir maçımız daha var. Ona en iyi şekilde hazırlanacağız. 4 tane farklı futbolcuyla, 4 tane gol attık. Bu çok ayrı bir not. Takım ruhunun öne çıkması ve organizasyonun öne çıkması durumunda bu tarz sonuçlar almak keyif veriyor. Hedefimize yaklaşıyoruz. Adım adım ilerleyeceğiz. A Ligi'ne gitmek istiyoruz. Doğru yoldayız"