20 Ağustos 2026, Perşembe
Gece Modu Gece Modu Gündüz Modu Gündüz Modu
Haber Giriş: 20.08.2026 09:53 | Son Güncelleme: 20.08.2026 10:25

La Gazzetta Dello Sport Galatasaray'ı yazdı: Milan'da 6 saatlik Rafael Leao görüşmesi

Galatasaray’ın Rafael Leao transferi için Milan’la görüşmeleri sürerken, Portekizli yıldızın geleceği için Jorge Mendes de devreye girdi. Milan’ın 50 milyon euro talebine karşılık sarı-kırmızılıların teklifi 40 milyon euro civarında
La Gazzetta Dello Sport Galatasaray'ı yazdı: Milan'da 6 saatlik Rafael Leao görüşmesi
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

İtalya Serie A ekibi Milan, Belçikalı sol kanat oyuncusu Diego Moreira’yı kadrosuna kattığını açıkladı. Kulüp binasında saatler süren transfer zirvesinde ise ana gündem maddesi Rafael Leao ve Galatasaray'ın teklifi oldu.

Transferin arkasındaki kritik detay ise dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes’in Casa Milan’da geçirdiği 6 saatlik mesai oldu.

Milan’ın sahibi Gerry Cardinale ile doğrudan temas kuran Mendes, hem Moreira transferini sonlandırdı hem de takımdan ayrılması beklenen Rafael Leao’nun geleceğini masaya yatırdı.

Milan yönetimi, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Portekizli yıldız Leao’nun satışından gelecek parayla savunma ve hücum hattına yeni takviyeler yapmayı hedefliyor.

Galatasaray ile pazarlıklar sürüyor

Leao transferinde en somut adımı atan kulüp ise Galatasaray oldu.

Milan, 25 yaşındaki yıldız oyuncu için 50 milyon euro artı bonus talebini korurken, Galatasaray'ın 40 milyon euro seviyesine çıktığı öğrenildi.

Taraflar arasındaki bonservis pazarlıklarının devam ettiği, Milan’ın oyuncuyu satarak transfer bütçesi oluşturmak istediği belirtildi.

Kaynak: Gazete Oksijen