22 Ekim 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.12.2023 22:52 | Son Güncelleme: 29.12.2023 23:53

Süper Kupa'nın ertelenmesi sonrası İBB'den metro seferleriyle ilgili açıklama

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad’da oynanacak olan Turkcell Süper Kupa Finali’nin yaşanan kriz sonrası maç ertelenirken, iki takım da yurda dönüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu futbolcularını karşılamaya havalimanlarına gidecek kişiler için otobüs ve metro seferlerini uzattıklarını açıkladı
Süper Kupa'nın ertelenmesi sonrası İBB'den metro seferleriyle ilgili açıklama

İstanbul Belediye Başkanlığı, Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından Suudi Arabistan'dan İstanbul'a dönecek takımların taraftarlarca karşılanabilmesi için "gece metroları" bulunduğu hatırlatması yapıldı.

Açıklamada şu satırlara yer verildi:

"Tüm İstanbullulara duyurumuzdur:

Sabaha karşı yurdumuza dönecek şanlı takımlarımızı karşılayabilmeniz için; M1A Yenikapı Atatürk Havalimanı M1B Yenikapı-Kirazlı M2 Yenikapı-Hacıosman M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı M5 Üsküdar-Çekmeköy M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü ve M7 Yıldız-Mahmutbey metro hatlarımızda Gece Metrosu olduğunu hatırlatmak isteriz"

İmamoğlu: Otobüs ve metro seferlerimizi uzaattık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu otobüs ve metro seferlerinin uzatıldığını belirten paylaşımında "Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüplerimizin futbolcularını karşılamak üzere havalimanlarına gidecek vatandaşlarımız için otobüs ve metro seferlerimizi sabaha kadar uzattık ve artırdık. Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Marşımız hepimizin kırmızı çizgisidir. Gururla" dedi. 

Metro seferleri dışında otobüs ve metrobüs seferlerinde de değişikliğe gidildi. İETT'nin sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

"Değerli İstanbullular, İstanbul Havalimanı gece seferlerimiz için bugüne özel ek seferlerimiz de planlanmıştır. Bilgilerinize sunarız"