20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.07.2023 10:17 | Son Güncelleme: 15.07.2023 11:35

Suudiler dur durak bilmiyor: Bernard Mensah'ın yeni takımı Al-Tai

Suudi Arabistan ekipleri ses getiren yıldızları transfer etmeye devam ediyor. Karım Benzema, Roberto Firmino, N'Golo Kante, Kalidou Koulibaly ve Ruben Neves gibi yıldızların yanına Al-Tai'ye transfer olan Bernard Mensah da eklendi
Suudiler dur durak bilmiyor: Bernard Mensah'ın yeni takımı Al-Tai

Suudi Pro Lig ekiplerinden Al-Tai, Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Ganalı futbolcu Bernard Mensah’ı kadrosuna kattı. 2+1 yıllık resmi sözleşme imzalanan Ganalı yıldız, her sezon için yaklaşık 1,7 milyon Euro kazanacak.

Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah Süper Lig’de forma giydiği 3 farklı takımda toplam 143 maçta 24 gol, 23 asist ve 9 bin 675 dakika süre alarak katkı sağladı.

Bernard Mensah'ın Trendyol Süper Lig kariyeri

28 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu 2017 yılında Atletico Madrid’den Kasımpaşa’ya kiralanmış sonrasında ise Kayserispor’a önce kiralık sonra da 2,8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Bernard Mensah, Kayserispor’da gösterdiği performans ile 2020-2021 sezonunda Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giymişti.

Suudi Pro Lig ve yıldız yağmuru

Futbola büyük yatırım yapılan Suudi Arabistan'da daha önce de Senegalli kaleci Edouard Mendy, Al-Ahli'ye transfer oldu. Ayrıca Karim BenzemaN'Golo KanteKalidou KoulibalyRuben Neves ve Marcelo Brozovic gibi önemli futbolcuların yanı sıra teknik direktör Steven Gerrard da Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu.