16 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.08.2023 11:34 | Son Güncelleme: 08.08.2023 13:05

Talisca'nın Al-Nassr'dan ayrılma niyeti yok

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu konuşulan Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca, kariyerini sürdürdüğü Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi ekibi Al-Nassr'da mutlu olduğunu söyledi
Talisca'nın Al-Nassr'dan ayrılma niyeti yok

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'yu rekor bonservisle satıp; gelecek parayla  Anderson Talisca'yı transfer edeceği, Beşiktaş'ın ise eski yıldızını takıma katmak istediği iddialarının bir süredir gündem olması üzerine 29 yaşındaki yıldızdan açıklama geldi. 

"Ayrılma niyetim yok"

Talisca, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, kulübüyle olan sözleşmesini 3 yıl uzattığını hatırlatarak, "Hakkımda çıkan asılsız haberlerin aksine herhangi bir kulüple görüşmediğimi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Ayrıca Al-Nassr'dan ayrılma niyetim de yok. Burada çok mutluyum. Önümüzdeki sezona odaklandım" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş gelmek istediğini söylemişti

Dün basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha önce beraber çalıştığı Talisca ile ilgili transfer haberlerine yönelik "Talisca'yla ben de konuştum. O da gelmek istediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyondan aşağı değil. 'Orta yol bulalım gelmek istiyorum', bunları söyledi" diye konuşmuştu.

Timur yalanlamıştı

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, iddialar üzerine "Talisca'nın maaş seviyesi 10 milyon euro civarında. Daha düşük maaş seviyesinde olmasını isteriz ama şu an için böyle bir ilgi yok" demişti

Daha fazla bilgi

2016-2018'de Beşiktaş forması giyen 29 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Portekiz'in Benfica ve Çin'in Guangzhou takımlarında oynadı. Talisca'nın Al-Nassr ile yollarını ayıracağı haberleri bir süredir spor medyasında yer alıyor. Brezilyalı forvet resmi olarak bunu yalanlasa da sözleşme fesih bedeli almak istediği bu nedenle de takımda kalacağına yönelik açıklamalar yaptığı iddia ediliyor.