01 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.04.2024 15:17 | Son Güncelleme: 08.04.2024 15:44

Uğur Dündar'dan Süper Kupa paylaşımı: Metin Oktay o topu auta atardı

Mauro Icardi'nin Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve yarıda kalan Süper Kupa maçının 50. saniyesinde attığı gole sarı lacivertlilerden tepki geldi. Uğur Dündar "Taçsız Kral Metin Oktay yaşıyor olsaydı, ilk dakikada ayağına gelen o topu kaleye göndermek yerine, auta atardı" dedi
Uğur Dündar'dan Süper Kupa paylaşımı: Metin Oktay o topu auta atardı

2023 Turkcell Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe takımları Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda karşılaştı. Mücadele, Fenerbahçe'nin 2. dakikada sahadan çekilmesiyle yarıda kaldı. Sarı lacivertlilerin kararı kadar konuşulan bir diğer konu ise Mauro Icardi'nin 50 saniye attığı gol oldu.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Süper Kupa maçında yaşananlarla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Galatasaray'lı futbolcuların tavrını eleştirdi: 

"Tüm futbolseverlerin gönlünde taht kurmuş "Taçsız Kral" Metin Oktay yaşıyor ve dün gece kaptanlık yapıyor olsaydı, ilk dakikada ayağına gelen o topu kaleye göndermek yerine, auta atardı! Ayrıca takım arkadaşlarının sanki zorlu bir maçtan sonra kupayı almışlar gibi çocuksu sevinç gösterileri yapmalarını engeller, olgunlukla kabul ederdi. Çünkü Fenerbahçelilerin o eylemi sadece kendi kulüpleri için değil, TFF'nin adaletsizliğine karşı bütün kulüpler için yaptıkları bir eylem olduğunu bilirdi. Eeee insan durduk yere "Taçsız Kral" olarak anılmıyor! Mekanı cennet olsun..."