19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.06.2024 12:29 | Son Güncelleme: 25.06.2024 12:43

Bahçeli ayakta durmakta zorlandı, yürümesine parti yöneticileri yardım etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tansiyon rahatsızlığı nedeniyle bugün partisinin grup toplantısına gecikti. Oturarak konuşan Bahçeli'nin prompter kullanmaması da dikkat çekti. MHP lideri toplantı sonunda yürümekte zorlandı
Bahçeli ayakta durmakta zorlandı, yürümesine parti yöneticileri yardım etti

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısına tansiyon rahatsızlığı sebebiyle geç geldi. Konuşmasını ayakta değil oturarak yapan Bahçeli, prompter da kullanmadı. Konuşma bittikten sonra bir süre yerinden kalkamayan Bahçeli'nin yürümesine beraberindeki parti yöneticileri yardımcı oldu.

Mikrofon açık kaldı

Kalkarken mikrofonu açık kalan Bahçeli ve kurmayı arasında "Şuradan çıkacağız. Tutunun, kendiniz kalkın yavaş yavaş" konuşması geçti. Salon çıkışında bekleyen gazeteciler Bahçeli'den uzak bir noktaya çekilen şeridin arkasına alındı. MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, şeridin arkasında bekleyen gazetecilere “Dışarı dışarı, gidin gidin” diye bağırdı. Gazetecilerin tepkisi üzerine Doğan, gazetecilerin yanından uzaklaştı. Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, gazetecilerin yanına gelerek anlayışlı olmalarını istedi, hava sıcak olduğu için Bahçeli’nin çay içerek sohbet edeceğini söyledi.