02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.02.2023 10:50 | Son Güncelleme: 28.02.2023 11:13

MHP lideri Bahçeli istifa tezahüratı yapanları hedef aldı: Herkes haddini ve yerini bilmeli

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, istifa tezahüratı tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu. "Herkes haddini ve yerini bilmeli" diyen Bahçeli, "Tribünleri provoke edenlerin tespiti yapılmalı" çağrısında bulundu
MHP lideri Bahçeli istifa tezahüratı yapanları hedef aldı: Herkes haddini ve yerini bilmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını burada da duyuran Bahçeli, "Artık Karagümrüklüyüm" dedi. Bazı maçlarda istifa tezahüratlarının yapılmasına dair açıklamalar yapan Bahçeli, "Bazı futbol müsabakalarında hükümet istifa bağırtısının koro halinde seslendirilmesi, depremde hayatını kaybedenlere vahim bir saygısızlıktır. Türkiye'nin depremin ağır sonuçlarıyla mücadele ettiği süreçte Türk sporunu siyasileştirmeye çalışanlar, alçakça bir kurgunun içindedir. Spor demek, dostluk, kardeşlik ve centilmenlik demektir" ifadelerini kullandı. 

"TFF sorumluluklarını yerine getirmekle mükelleftir"

"Herkes haddini, hududunu bilmelidir" diyen Bahçeli, "Sahalardan sokak aralarına gerilim ve çatışma tahviline yeltenenlere müsamaha gösterilmeyecektir. TFF ve kulüpler tarih ve millet önünde, milli, ahlaki ve hukuki sorumluluklarını yerine getirmekle mükelleftir. Kalabalıkların arasına sızarak devlete ve hükümete meydan okuyanların önce tespiti ardından da tecziyesi mutlaka yapılmalıdır" diye konuştu.