26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.06.2022 12:48 | Son Güncelleme: 20.06.2022 13:13

TBWA, Ipsos ve Oksijen'in düzenlediği 'Culture NEXT 2022 - Kültürel Değişim Konferansı' yarın başlıyor

Alanında uzman konukların Türkiye'nin yükselen trendlerini konuşacağı Culture NEXT 2022 - Kültürel Değişim Konferansı, 21 Haziran Salı günü gerçekleşecek
TBWA, Ipsos ve Oksijen'in düzenlediği 'Culture NEXT 2022 - Kültürel Değişim Konferansı' yarın başlıyor

TBWA global ekibi tarafından hazırlanan Küresel Kültürel Değişim Raporu’nun Türkiye’deki yansımalarını incelemek üzere TBWA\Group Istanbul, Ipsos ve Oksijen tarafından hayata geçirilen Culture NEXT 2022 Kültürel Değişim Konferansı 21 Haziran Salı günü Uniq Hall'de gerçekleşecek. 

Bu yıl ilki olacak ve her sene düzenlenecek Culture NEXT 2022 Kültürel Değişim Konferansı ile iş dünyasını potansiyel vadeden kavramlarla tanıştırmak ve bu kavramlar etrafında konuşma yaratarak sektöre ilham vermek amaçlanıyor. Birbirinden değerli konuklar ve konular Culture NEXT 2022’de sizi bekliyor.

Döngüsel Ekonomi oturumunda Oksijen yazarı ve gazeteci Elif Ergu ve konuğu Fazla Gıda CEO’su Olcay Silahlı, Zihin Bakımı oturumunda Oksijen yazarı ve Antiaging ve Biyokimya Uzmanı Dr. Ayşegül Çoruhlu ve konuğu Psikiyatri Uzmanı Dr. Alper Hasanoğlu, Hayalet Modu Oturumunda Oksijen yazarı ve gazeteci Serdar Kuzuloğlu ve konuğu Mercek Tech’in kurucusu Ahmet Usta, Cinsiyet Kurallarının Reddi oturumunda Oksijen yazarı Zeynep Miraç ve konuğu Sosyal Girişimci Prof. Dr. Itır Erhart, Akışkan Gerçeklik oturumunda Oksijen yazarı ve gazeteci Levent Ertem ve konuğu ünlü oyuncu ve komedyen Tolga Çevik yer alıyor.

İçerisinde bulunduğumuz bu kültürel iklimde bizi neler bekliyor sorusunun cevabını merak ediyorsanız, siz de Culture NEXT 2022'de yerinizi ayırtın.

Bilet satışları için tıklayınız

Etkinlik programı

10:00 - 10:10 - Açılış Konuşması: Yekta Kopan & Burcu Özdemir & Toygun Yılmazer

10:10 - 10:55 - Döngüsel Ekonomi: Toygun Yılmazer & Yasemin Özen Gürelli (20dk.), Elif Ergu & Olcay Silahlı (25dk.)

10:55 - 11:40 - Hayalet Modu: Toygun Yılmazer & Yasemin Özen Gürelli (20dk.), M. Serdar Kuzuloğlu & Ahmet Usta (25dk.)

11:40 - 12:25 - Cinsiyet Kurallarının Reddi: Toygun Yılmazer & Yasemin Özen Gürelli (20dk.), Zeynep Miraç & Prof. Dr. Itır Erhart (25dk.)

12:25 - 14:00 - ÖĞLE YEMEĞİ

14:00 - 14:45 - Akışkan Gerçeklik: Toygun Yılmazer & Yasemin Özen Gürelli (20dk.), Levent Ertem & Tolga Çevik (25dk.)

14:45 - 15:40 - Zihin Bakımı: Toygun Yılmazer & Yasemin Özen Gürelli (20 dk.) & Erhan Ali Yılmaz (10 dk.) & Dr. Ayşegül Çoruhlu & Klinik Psk. Emre Konuk (25 dk.)

15:40 - 15:45 - Kapanış Konuşması: Yekta Kopan

Etkinlik kuralları

Etkinlik Covid-19 pandemisi döneminde idari makamlarca açıklanan pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecektir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.

Konferans sadece yetişkinlere uygun içerikler barındırmaktadır. 18 yaş altı katılımı müsade edilmemektedir.

Konferans için aldığınız bilet, koltuk numaralı değildir. Konferans serbest oturum düzeni ile gerçekleşmektedir.

Oturumlar başladıktan sonra salonlara seyirci alınmayacak, geç gelen izleyicilerimiz var ise, oturum aralarında içeri girebilecektir.

Biletler konferansta yer alan tüm oturumları kapsayacak şekilde tek kategoride satılmaktadır. Organizatör biletlerde değişiklik yapma ve yeni kategoriler satışa sunma hakkını saklı tutar.

Etkinlik kapasitesi sınırlı sayıdadır.

Etkinlik süresince biletinizi saklayınız.

Organizasyon firması programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Organizasyon firması bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Organizatör herhangi bir nedenle bilet iadesi yaparak konferansı iptal etme hakkına sahiptir.

Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alana alınmayacaktır.

Selfie ve GoPro çubukları ile etkinlik alanlarına girilmesine izin verilmeyecektir.

Etkinlik alanında emanet noktası bulunmamaktadır.

Kayıp biletler için işlem yapılmayacaktır.

Organizatör uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Konferans sahnesinde kullanılacak led yüzeyli ekranlar ve ışıklar, ışığa duyarlı rahatsızlığı bulunan izleyicileri etkileyebilir.

9 ve üzeri toplu bilet alımlarında özel indirim için [email protected] adresiyle iletişime geçiniz.

Organizatör, etkinlik alanında gerekli her türlü emniyet tedbirini almaktadır. Ancak izleyiciler de etkinlik süresince azami özen göstermek, yaşanabilecek maddi kayıplara karşı da her zaman tedbirli ve dikkatli davranmakla yükümlüdür.

Etkinlik boyunca video, fotoğraf, ses ve/veya her türlü işitsel-görsel kayıtlar alınacaktır. Konferans seyircileri, etkinliğe katılım göstererek, etkinlik alanında toplanacak fotoğraf, video, ses ve/veya her türlü işitsel-görsel materyallerin kullanımına izin verdiklerini kabul ederler.