06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 07.08.2022 11:32 | Son Güncelleme: 07.08.2022 12:06

80'lerin kült filmi Working Girl, Selena Gomez'le yeniden uyarlanıyor

Oyunculuk, müzik kariyeri ve çıkardığı kozmetik markasının ardından Selene Gomez bu kez de yapımcı olarak karşımıza çıkacak. Gomez 80'lerin kült filmi Working Girl'ü günümüze uyarlayacak
80'lerin kült filmi Working Girl, Selena Gomez'le yeniden uyarlanıyor

Şu sıralar Only Murders in the Building dizisindeki performansının yanı sıra kozmetik markası Rare Beauty markasının etkinliklerinde gördüğümüz Selena Gomez geçtiğimiz günlerde yeni albüm hazırlıklarında olduğunun da müjdesini vermişti.

Selena Gomez'e tüm sıfatlarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Gomez, Harrison Ford, Sigourney Weaver ve Melanie Griffith'in rol aldığı 1988 yapımı komedi türündeki Working Girls filmini yeniden uyarlamak için kolları sıvadı. Kült filmin yapımcılığını üstlenecek Gomez'in filmde rol alıp almayacağı ise henüz belli değil. 

1988 yapımı Working Girl filminin yönetmenliğini Mike Nichols yaptı. 

Senaryo konusunda Ilana Pena ile birlikte çalışacak olan ünlü şarkıcının yapımcılık konusunda nasıl bir performans izleyeceği merak konusu. Uyarlaması Hulu'da yayınlanacak filmin oyunca kadrosunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. 

Harrison Ford ve Melanie Griffith

Staten Island’lı üniversite mezunu bir sekreter olan Tess McGil'in kariyerinde uğradığı ihanetler ve intikam hikayesine odaklanan Working Girl, altı dalda Oscar adaylığı kazanmıştı.