28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 28.10.2022 15:51 | Son Güncelleme: 28.10.2022 15:57

Adele: Las Vegas konserlerimden sonra İngiliz Edebiyatı diploması alacağım

Brit ve Grammy ödülleri sahibi Adele, Las Vegas konserlerini tamamlandıktan sonra 2025 planlarının arasında İngiliz Edebiyatı diploması almak olduğunu söyledi
Adele: Las Vegas konserlerimden sonra İngiliz Edebiyatı diploması alacağım

Adele, bu senenin başında ertelemek zorunda kaldığı konserlerini Vegas Caesars Palace Hotel’de önümüzdeki aylarda verecek. 34 yaşındaki şarkıcı yakın zamanda Los Angeles’ta hayranlarıyla yaptığı bir soru cevap etkinliğinde “Vegas konserlerinden sonra İngiliz Edebiyatı diploması almak istiyorum. Eğer şarkı söylemeseydim sanırım İngiliz Edebiyatı öğretmeni olurdum. Yaptığım işte İngilizce tutkumu kesinlikle kullandığımı düşünüyorum. Keşke üniversiteye gitmiş olsaydım ve bu deneyimi yaşasaydım. Fakat bir öğretmenle çalışarak online eğitim alacağım. 2025 için planım bu” dedi. 

Adele, pop kariyeri basamaklarının zirvesine tırmanmadan önce Brit School of Performing Arts & Technology’den mezun oldu. Eğitimine geri dönüş haberi, geçen yıl bir konser sırasında yıldız sanatçıyla sahnede duygusal bir buluşma yaşayan eski İngilizce öğretmeni McDonald’ı mutlu edecek. 

An Audience with Adele etkinliği sırasında şarkıcıya London Palladium’daki ünlüler tarafından birtakım sorular yöneltildi. Harry Potter ve Love Actually filmlerinde oynayan Emma Thompson, Adele’e küçükken kimden ilham aldığını sordu. Adele, McDonald ile ilgili bir hikâye anlatarak soruyu cevapladı ve “Havalı biriydi, onda kendinizden bir şeyler bulabiliyordunuz ve o kadar sempatik ki İngilizce derslerini dört gözle bekliyordum. Sekizinci yılda ayrıldı ama edebiyatla gerçekten ilgilenmemi sağladı. İngilizceye hep kafamı takmıştım, şimdi ise görülüğü üzere şarkı sözleri yazıyorum” dedi. 

Şöhreti yakaladıktan sonra derslerine geri dönen diğer yıldızlar arasında oyuncu ve aktivist Emma Watson, oyuncu Natalie Portman, televizyon yıldızı ve iş kadını Kim Kardashian, talk show sunucusu ve yazar Oprah Winfrey, oyuncu Dakota Fanning de bulunuyor.