14 Mayıs 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.06.2022 18:16 | Son Güncelleme: 13.06.2022 18:22

Amber Heard sessizliğini bozdu: Nasıl olur da tek bir kelimeme inanmazlar

Amber Heard eski eşi Johnny Depp’e karşı kaybettiği karalama davası sonrasında sessizliğini bozdu. 8 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Heard, jüriyi sosyal medya baskısıyla taraf tutmakla ve Depp’i de ücretli çalışanlarını kürsüye çıkarmakla suçladı
Amber Heard sessizliğini bozdu: Nasıl olur da tek bir kelimeme inanmazlar

Amber Heard, eski kocası Johnny Depp aleyhindeki karalama davasında jürinin aleyhinde karar vermesinden bu yana ilk kez sessizliğini bozdu. 36 yaşındaki aktris Today Show adlı programda konuştu. Üç parçada yayınlanacak röportaj perşembe günü çekildi. Bugünden itibaren yayınlanmaya başlayan röportajda Heard, aleyhinde verilen karar hakkında açıklamalarda bulundu. 

"Mükemmel oyunculuğuyla kazandı"

Programda geçen hafta Depp’in avukatlarını da konuk eden Savannah Guthrie’ye konuşan Heard, duruşma boyunca ve jürinin kararının ardından karşılaştığı nefret ve hakaretten dem vurdu. Röportaj için özel jetiyle New York’a uçan Heard, avukatı tarafından geçen hafta jürinin sosyal medyadan etkilendiği iddialarını onayladı. Aktris aynı zamanda Depp’in kürsüde ‘mükemmel oyunculuğuyla’ kazandığını öne sürdü.  

"Harika bir aktör"

Heard’ın hukuk ekibi karara itiraz etmeyi planladığını söyledi. Heard, “O koltuklarda üç hafta boyunca onun ücretli çalışanlarının ifadesini dinlediler. Onları suçlamıyorum, aslında anlıyorum, sevilen bir karakter ve insanlar onu tanıdıklarını hissediyorlar. O harika bir aktör. Ama nasıl olur da beni üç buçuk hafta dinledikten sonra ağzımdan çıkan tek bir kelimeye bile inanmazlar” dedi. 

Virginia, Fairfax'ta 11 Nisan'da başlayan ve 1 Haziran'da sona eren altı haftalık davada Depp 38, Heard ise 24 tanık çağırdı. İkisi de çapraz sorgu dahil olmak üzere dörder gün ifade verdiler. Ardından yine ayrı ayrı ikinci ifadeler için tanık kürsüsüne çıktılar. Jüri, eski çiftin birbirlerine yazdıkları aşk günlüğünden düzinelerce metin, fotoğraf, video, tıbbi kayıt ve hatta sayfalar gördü. 

Duruşma boyunca, sosyal medya, davayla ilgili gönderilerle doldu. Bunların çoğunluğu #JusticeForJohnnyDepp hashtag'i altında Depp'i desteklemek için paylaşıldı. 13 Haziran itibariyle, hashtag TikTok'ta 20,6 milyardan fazla görüntülemeye sahipken, #JusticeForAmberHeard etiketi nispeten düşük bir 92.4 milyon görüntülemeye sahipti.

"Hakkımda ne düşündüklerini umursamıyorum"

Sosyal medyanın davanın sonucunda kilit bir rol oynadığı konusunda ısrar eden Heard, kamuoyunun onun hakkında ne düşündüğünü umursamadığını da söyledi. Heard, “Kimsenin benim hakkımda ne düşündüğü veya kendi evimin mahremiyetinde kapalı kapılar ardında yaşananlar hakkında ne tür kararlar vermek istediği umurumda değil. Sıradan bir insanın bunları bilmesi gerektiğini düşünmüyorum, bu yüzden kişisel algılamam” dedi.

(Kaynak: DailyMail, Mirror)