25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 07.06.2022 11:11 | Son Güncelleme: 07.06.2022 15:47

Johnny Depp, Amber Heard’a karşı kazandığı davanın zaferini kutladı

Amber Heard'e karşı açtığı karalama davasını kazanan Johhny Depp, zaferini İngiltere'de bir Hint restoranını kapatarak kutladı. Depp, 20 kişilik arkadaş grubuyla eğlendiği gece için 62 bin dolar ödeme yaptı
Steve Helber / AFP via Getty Images
Steve Helber / AFP via Getty Images

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’la birbirlerine açtıkları karalama davasını geçen hafta kazandı. İngiltere’de olan Depp, zaferini Birmingham’da bir Hint restoranında arkadaşlarıyla kutladı. Depp gece sonunda nakit olarak 62 bin dolar (50 bin sterlin) ödedi. 

58 yaşındaki aktöre, Pazar gecesi Varanasi restoranında 77 yaşındaki müzisyen arkadaşı Jeff Beck ve yaklaşık 20 kişi daha eşlik etti. Grup, kokteyller ve Rosé Şampanya ile birlikte kendileri için özel olarak hazırlanmış Hint yemeklerinden oluşan bir ziyafetin tadını çıkardı. Beck’in turnesine katılmak için İngiltere’ye giden Depp daha önce arkadaşının Sage Gateshead, Glasgow ve Londra'daki Royal Albert Hall'daki konserlerinde boy gösterdi. 36 yaşındaki eski eşi Heard'ı, 2018'de yazdığı ve aile içi taciz kurbanı olduğunu iddia ettiği bir makale için 50 milyon dolara dava ettikten sonra kazanan Depp kamuoyunun dikkatini çekti.

Personel gizlilik taahhüdünde bulundu

Geçen hafta Virginia'daki jürinin kararıyla davayı kazanan aktör, Heard'ten milyonlarca tazminat alacak. Depp’in İngiltere’deki zafer partisi, saat 19.00 sıralarında Varanasi'de başladı. Depp, ziyareti hakkında gizlilik taahhüdünde bulunan personel ve onların arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdi. Restoran, diğer tüm müşterilere kapatılırken, Depp ve grubuna mekanın tamamı verildi. Ekip gece yarısı civarında mekandan ayrıldı.

Güvenlik ekibi restoranı kontrol etti

İngiltere'nin önde gelen Hint restoranlarından biri olarak kabul edilen Varanasi'nin Operasyon Direktörü Mohammed Hussain, MailOnline'a "Pazar öğleden sonra birdenbire Johnny Depp'in bir grup insanla yemek yemek istediğini söyleyen bir telefon aldık. Başta şaşırdım. Dalga geçildiğini düşündüm. Ama sonra güvenlik ekibi geldi ve restoranı kontrol etti” dedi. 

Depp’in çok güler yüzlü ve mutlu olduğunu söyleyen Hussain, “Arkadaşlarımız ve ailemizle konuşmak ve fotoğraf çektirmek için zaman harcadı. Onun bu kadar büyük bir yıldız olduğunu asla düşünmezdiniz” diye konuştu.

Yemekler özel hazırlandı

Hussain restorandaki aşçıların Depp ve grup için başlangıç olarak şiş kebap, tavuk tikka ve tandoori karidesleri hazırladığını söyledi. Ana yemek olarak da tereyağlı tavuk, paneer tikka masala, kuzu karahi ve kral karides bhuna'dan oluşuyordu. Tüm yemeklere nans, pilav ve salata eşlik etti. Geleneksel Hint tatlılarını tercih etmeyen Depp, yemeğini panna cotta ve cheesecake ile bitirdi. MailOnline tüm gecenin faturasını olan 50 bin sterlini Depp’in ödediği bilgisine ulaştı. 

"En yoğun gecelerimizden daha fazla kazandık"

Ödemeyle ilgili konuşan Hussain, “Nihai faturayı ifşa etmeyeceğimize söz vermeliydik. Ama ifade etmek gerekirse para sorun değildi ve beş haneliydi. Depp’in ziyaretinden, 400 restoranımızın haftanın en yoğun gecelerinde kazandığından daha fazla para kazandık. Yemeğin yanı sıra şampanya, şarap ve her türlü içki içiliyordu. Depp ve grubu harika zaman geçirdi. Yemekleri, restoranın ambiyansını ve sunduğumuz hizmeti çok sevdiler. Onu burada ağırlamak gerçek bir onurdu” sözlerini kullandı.

Johhny Depp’in 62 bin dolarlık hesabında neler vardı?

Mekan kiralama: 25-30 bin sterlin (Yaklaşık 37 bin dolar)
Rose Şampanya: Şişe başı 7 bin 500 sterlin (9 bin dolar)
Şaraplar: Şişe başı bin 200 sterlin (bin 500 dolar)
Kokteyller: Her biri 100 ile 500 sterlin arası (yaklaşık 625 dolar)
Kuzu Karahi: 35 sterlin (43 dolar)
Karides bunha: 24 sterlin (30 dolar)
Şiş kebap: 14 sterlin (17 dolar)
Tavuk tikka masala: 22 sterlin (27 dolar)