03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.01.2023 20:45 | Son Güncelleme: 01.01.2023 21:08

Coachella'da yer alabilecek olası sanatçıların kısa listesi yayınlandı

Corona virüs pandemisi nedeniyle iptal edildikten sonra nihayet 2022'de Harry Styles ve Billie Eilish ile geri dönen dünyanın en önemli festivallerinden Coachella'da bu yıl yer alacak olası sanatçıların kısa listesi yayınlandı
Coachella'da yer alabilecek olası sanatçıların kısa listesi yayınlandı

Bu yıl 14-16 ve 21-23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Coachella müzik festivalinde yer alacak sanatçılarla ilgili tahminler yapılmaya başlandı. Festivalde kesin olarak yer alması beklenen sanatçı Frank Ocean. 2020'de manşette yer alacak Frank Ocean müzik festivalinin o yıl ve 2021 yılında COVID-19 salgını nedeniyle iptal edilmesinin ardından festivalde yer alamamıştı. 

Ocean dışında Hits Daily Double tarafından yayınlanan kısa listede Bad Bunny, Rihanna, Drake, SZA, Olivia Rodrigo, Blink-182, Travis Scott, Dua Lipa, Red Hot Chili Peppers, LCD Soundsystem, BLACKPINK, Chemical Brothers, Paramore, Skrillex ve Tyler bu yıl sahne alacak olası isimler arasında yer alıyor.  

Sahnelerde uzak kaldıktan sonra Super Bowl devre arası şovunda sahne alacağı açıklanan Rihanna'nın hayranları büyük bir sevinç yaşamıştı. Uzun süredir güzellik markası Fenty Beauty ile iç çamaşırı markası Savage X Fenty'e odaklandıktan sonra bebek sahibi olan Rihanna müzik piyasasından epeyce uzak kalmıştı. Barbadoslu sanatçının kısa listede olduğu gibi festivalde yer alıp almayacağı merak konusu.