06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.07.2022 20:56 | Son Güncelleme: 15.07.2022 21:08

Depp’in popüler avukatı Camille Vasquez, erkek arkadaşını aktörle tanıştırdı

Johnny Depp'in avukatı Camille Vasquez, erkek arkadaşı ile Hollywood yıldızının konserine gittiler. Sahne arkasında Depp'le sevgilisini tanıştıran Vasquez'in daha önce 59 yaşındaki aktörle birlikte olduğu öne sürülüyordu
Depp’in popüler avukatı Camille Vasquez, erkek arkadaşını aktörle tanıştırdı

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki karalama davası sonrasında popülerliği yakalayan avukat Camille Vasquez, Prag’ta görüntülendi. Gitarist Jeff Beck ile Avrupa Turnesinde olan Depp’in konserine giden Vasquez, 59 yaşındaki aktörü erkek arkadaşı Edward Owen ile tanıştırdı.

Mutlu çift, konserin sahne arkasında Karayip Korsanları yıldızıyla gülüp şakalaşırken görüntülendi. Instagram'da paylaşılan görüntülerde, aktörün Vasquez'in erkek arkadaşına sarılmadan önce hayranlarına el salladığı görülüyor. Aktörün fanları, paylaşımlara Depp ve avukat ekibi arasında gerçekten bir sevgi bağı olduğuna dair yorumlar yaptı.

Birlikte oldukları söyleniyordu

Vasquez, duruşma sırasında gösterdiği performansı nedeniyle özellikle Depp’in avukatları tarafından övgü yağmuruna tutulmuştu. Hatta bazı fanlar, sosyal medyada İlgi odağı haline gelen avukat ile Depp’in birlikle olabileceğine dair paylaşımlar yapmıştı. 

Heard'a göndermeli şarkı

Geçtiğimiz günlerde albümünü yayınlayan Depp, mahkemeden sonra birçok konser verdi ve tura çıktı. Depp’in albümündeki  Sad Motherf-kin’ Parade adlı şarkıyı Amber Heard’a yazdığı tartışılıyor. Şarkı sözlerinde geçen “Yedi yıldır kaşıntı tutmuş bir köpek gibi oturuyorsun" ve  “Bir kuruşum bile olsaydı senin eline ulaşmazdı" sözlerinin Heard’e ithafen yazıldığı düşünülüyor.