19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 12.07.2022 13:27 | Son Güncelleme: 12.07.2022 15:29

Johnny Depp konser için Türkiye'ye geliyor

Karayip Korsanları'nın Captain Jack Sparrow'u Johnny Depp, müzik grubu Hollywood Vampires ile konser vermek için Türkiye'ye geliyor.
Johnny Depp konser için Türkiye'ye geliyor

Amber Heard ile yaşadığı olaylı boşanmasıyla gündemden düşmeyen Johnny Depp müzik grubuyla konser vermek için Türkiye'ye geliyor.

Hollywood Vampires (Hollywood Vampirleri) grubu 10 Haziran 2023’te İstanbul Sarıyer Lifepark’ta bir konser verecek. Depp'e grupta rock müziğin efsanelerinden Alice Cooper ve Joe Perry de eşlik edecek.

Pandemi nedeniyle konserleri iki defa ertelenen grubun konserinin biletleri ise bugün satışa çıktı. 

2015'te kuruldu

Hollywood'un başarılı oyuncusu Johnny Depp ve rock müzik efsaneleri Alice Cooper ile Joe Perry’den oluşan grup 2015’te kuruldu. Adını, 1970’lerde Jim Morrison, John Lennon gibi konuk katılımcıları olan, kendilerine Hollywood Vampirleri adını takan bir ekipten alıyor.
Alice Cooper’ın 40 yıl sonra bu isimle kurduğu grubun Rise ve Hollywood Vampires adında iki stüdyo albümü bulunuyor.

Göndermeli şarkı

Amber Heard olaylı bir şekilde boşanan ve karalama davasını kazanan Johnny Depp, film projeleri ve konserlerle kariyerine kaldığı yerden devam ediyor. Depp son olarak İngiliz gitarist Jeff Beck’in yeni albümünde bir şarkıya imza attı. 

Ancak Johnny Depp'in  Sad Motherf-kin’ Parade adlı şarkıyı Amber Heard’e yazdığı tartışılıyor.

Şarkı sözlerinde geçen “Yedi yıldır kaşıntı tutmuş bir köpek gibi oturuyorsun" ve  “Bir kuruşum bile olsaydı senin eline ulaşmazdı" sözlerinin de Heard’e ithafen yazıldığı düşünülüyor.