19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 20.08.2022 13:01 | Son Güncelleme: 20.08.2022 13:35

FBI belgelerinin sızması beklenenin aksine Brad Pitt'i değil Angelina Jolie'yi hedef tahtasına oturttu

Brad Pitt (58) ile Angelina Jolie (47) arasında 2016'da başlayan hesaplaşma devam ediyor. Pitt'in ailesine şiddet uyguladığına dair FBI belgelerinin sızması beklenenin aksine Jolie'yi hedef tahtasına oturttu. Eleştirilerin nedeni ise bilgilerin değil belgelerin yeni olması ve zamanlaması
Brad Pitt ve Angelina Jolie, 2005 yapımı Mr adn Mrs Smith filmi setinde
Brad Pitt ve Angelina Jolie, 2005 yapımı Mr adn Mrs Smith filmi setinde

Mr. And Mrs. Smith (2004) setinde başlayan ve bir dönem Hollywood'da mutluluğun fotoğrafı olarak kabul edilen Angelina Jolie ve Brad Pitt (Brangelina) birlikteliğinin bitişi başlangıcından da çok konuşuluyor. Sekiz yıllık ilişkinin ardından 2014’te evlenen ancak sadece iki yıl sonra boşanmaya karar veren ikili arasında uzun süredir devam eden hukuk mücadelesinin raporları sızdı. Pitt'in, ailesine şiddet uyguladığı iddia eden ayrıntılar aslında yeni değil sadece resmi. Üstelik sızıntının ardından Jolie'nin olması durumu biraz daha tartışmalı hala getiriyor? Neden şimdi ve amaç ne?

Pitt'e zarar vermek istiyor

Pitt'e yakın kaynaklar Jolie'nin söz konusu belgelerin sızmasından hukuki bir fayda sağlayamayacağını amacın Bullet Train (Hız Treni) filmi ile gündemde olan aktörü zor durumda bırakmak ve utandırmak olduğunu savunuyor.

İlişkileri geleneksel değildi

Peki ama belgelerde ne var? Daily Mail'in haberine göre; Brad Pitt - Jennifer Aniston (Braniston) evliliğinin bitmesin neden olan ilişki hiçbir zaman geleneksel olmadı. Ünlü çiftin aşklarının başlangıcından çocuklarını yetiştirme tarzına kadar sıra dışı bir hayatı ve ilişkilerinde problemleri vardı. Ancak 2016'da yaşanan uçak kavgası bardağı taşıran son damla oldu. Havada yaşandığı için Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) soruşturduğu olayda, aşırı alkollü olan Pitt'in eşine şiddet uyguladığı ve çocuklarına hakaret ettiği iddia edildi. Buna rağmen 58 yaşındaki oyuncu davada herhangi bir ceza almadı.

Belgelerde 14 Eylül'de Fransa-Los Angeles uçuşunun 90. dakikasında Pitt'in öfke patlamasının ayrıntıları yer alıyor

İşte bu soruşturmanın belgeleri geçtiğimiz günlerde basına sızdı. Söz konusu olay sonrası Jolie'nin vücudunda oluşan morlukların fotoğrafları yayınlandı. Pitt'e yakın bir kaynak The Independent'a yaptığı açıklamada, FBI belgelerinin sızdırılmasının arkasında Jolie'nin ekibinin olduğunu iddia etti hatta amacın Pitt'e zarar vermek olduğunu savundu.

İsimsiz başvurunun ardından Jolie çıktı

Aynı kaynağın gerekçesi ise geçtiğimiz günlerde FBI'a isimsiz olarak açılan davanın arkasından Jolie'nin çıkması. Yine basına sızan bilgilere göre; ünlü aktrisin amacı büyük oğulları Maddox'un bir uçak yolculuğunda kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdüğü Brad Pitt'e, FBI tarafından neden dava açılmadığını öğrenmekti. Her ne kadar ismini açıklamasa da davayı Angelina Jolie'nin, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstihbarat ve Güvenlik Teşkilatı'na (FBI) karşı Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası'na dayanarak açtığı kısa sürede ortaya çıktı. Bütün bu gelişmeler şuanda ikili arasında devam eden farklı davaların gidişatı değiştirecek yeni bilgileri barındırmasa da hesaplaşmanın devam ettiğini gözler önüne seriyor.

Bullet Train fragmanı