02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.04.2023 14:24 | Son Güncelleme: 27.04.2023 15:54

Georgina Rodríguez ayrılık iddialarına şarkı sözleriyle yanıt verdi

Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodríguez, futbolcuyla ayrılık yönündeki haberlere ilk kez sosyal medya hesabından paylaştığı Romeo Santos'un If I Die şarkısının sözleriyle yanıt verdi
Georgina Rodríguez ayrılık iddialarına şarkı sözleriyle yanıt verdi

İngiliz ekibi Manchester United’dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transfer olan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, futbolunun dışında özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Portekiz medyası Christiano Ronaldo'nun, eşi Georgina Rodriguez'in hayat tarzından ve sürekli alışveriş yapmasından dolayı ayrılık kararı aldığını öne sürdü. 

Georgina Rodriguez, sosyal medya hesabından ayrılık haberlerine il kez cevap verdi. Ancak Georgina, dedikoduları yaymak isteyenlere yanıt olarak Romeo Santos'un If I Die şarkısından alıntı yaptı ve çıkan haberleri kabul ederek geleneği bozdu. Rodriguez, Instagram hesabından hikaye yayınlayarak, "Kıskanç söylentiyi uydurur, dedikodu yayar ve aptallar da buna inanır" ifadelerini yazdı.

Ne olmuştu?

CMTV'nin haberine göre, kısa bir süre önce Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez'in zor günlerden geçiyor ve 7 yıldır birlikte olan çiftin ayrılmaları söz konusu. Haberde aynı zamanda ayrılığın gerçekleşmesi halinde Cristiano Ronaldo'nun, Georgina Rodriguez'e 350 milyon Euro ödeyebileceği de aktarılmıştı. Bu para Ronaldo'nun servetinin yüzde 35'ine tekabül ediyor.