29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.07.2022 09:31 | Son Güncelleme: 18.07.2022 09:44

Jennifer Lopez nikah törenini anlattı: Hayatımızın en iyi gecesiydi

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, sessiz sedasız evlendi. Lopez, nikah törenine dair detayları kendi posta bülteninde anlattı
Jennifer Lopez nikah törenini anlattı: Hayatımızın en iyi gecesiydi

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, yeniden nişanlandıktan üç ay sonra Las Vegas'ta evlendiler. ABD’li şarkıcı evliliklerine dair detayları kendi mail bülteni olan On The JLo’da paylaştı. Bültende yeni evli çiftin selfieleri ve videoları yer alıyor. Ayrıca Lopez eşinin soyadını kullanmaya başlayarak bültenin sonunu ‘Mrs. Jennifer Lynn Affleck' adıyla imzaladı.  

JLo gönderisinde, “Yaptık. Aşk güzeldir. Aşk naziktir. Ve ortaya çıktı ki aşk sabırlıdır. 20 yılın sabrı” diye yazdı. 52 yaşındaki şarkıcı daha sonra düğünün detaylarını şöyle anlattı:

“Tam olarak istediğimiz şeydi. Dün gece Vegas’a uçtuk ve diğer dört çift ile birlikte sıraya girdik. Arkamızda iki adam el ele tutuşup birbirlerine sarıldılar. Önümüzde, kızlarının ikinci doğum gününde Victorville'den üç saatlik bir yolculuk yapan bir çift vardı. Hepimiz dünyanın bizi çift olarak tanıması ve sevgimizi ilan etmesi için bekliyorduk. Gece yarısına kadar küçük beyaz düğün kilisesine zar zor geldik” 

"Önemli olan tek şey birbirimizi sevmek"

DailyMail, Jennifer Lopez'in bültenindeki düğün fotoğraflarını paylaştı

Eski filmden bir elbise ve Ben’in dolabından getirdiği bir ceketle yeminlerini okuduklarını belirten Lopez, hayatlarının geri kalanında takacakları yüzükleri birbirlerine verdiklerini yazdı. Hayatlarının en iyi gecesi olduğunu söyleyen şarkıcı, “Aşk gerçek olduğunda evlilikte önemli olan tek şey birbirimizi sevmek, önemsemek, anlamak ve sabırlı olmak. Ben, tuvalette üstünü değiştirirken dinlenme odasını kullanmama izin veren  Little White Wedding kilisesine teşekkür ederim” dedi. 

Eşinin soyadını alacak

Jennifer, şık ama sadece bir elbise giydi. Elbisesini bültendeki bir videoyla gösteren Lopez, “Harika ve heyecanlı hissediyorum” diye ekledi. Bennifer olarak bilinen çift Nevada’da da küçük bir törenle evlilik cüzdanı aldı. Ayrıca Clark County Kayıt Bürosu belgelerine göre pop yıldızı Affleck soyadını alacak.