29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.03.2024 00:10 | Son Güncelleme: 19.03.2024 11:20

Kate Middleton bilmecesi sona erdi: Eşi Prens William ile alışveriş yaparken görüntülendi

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton günlerdir sosyal medyanın gündeminde. Geçirdiği ameliyat sonrası haber alınamayan Prenses Kate Middleton'dan ilk görüntü geldi. İngiliz The Sun gazetesi, Prenses Kate ile eşi Prens William'ın alışveriş yaparken görüntülerini yayınladı
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Galler Prensesi Catherine'in kamuoyu önündeki yokluğu, birkaç hafta içinde kraliyet izleyicilerini ilgilendiren niş bir konudan uluslararası bir olay haline geldi. Kensington Sarayı, Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatının planlı olduğunu ve Mart ayına kadar gözlerden uzak kalacağını belirtirken, bazı olağandışı ayrıntılar kamuoyunun sosyal medyada olayla ilgili çeşitli teoriler öne sürmesine neden oldu. 

Tüm bunlar yaşanırken haftalardır haber alınamayan Prenses Kate’in nerede olduğu ortaya çıktı. Galler Prensesi, eşi William ile alışveriş yaparken görüntülendi. Prenses Kate, bir çiftlik mağazasının otoparkında dolaşırken rahat ve mutlu görüntülendi. Görüntüleri İngiliz The Sun servis etti.

Görüntülerde, Prenses Kate’in alışveriş gezisi sırasında gündelik kıyafetler giydiği ve eşi William'la sohbet ettiği görüldü.

Videoyu çeken ve The Sun ile paylaşan 40 yaşındaki Nelson Silva, Kate ve William'ı ekmek reyonunda gördüğü esnada dükkanda alışveriş yapıyordu.

Kral 3. Charles da Şubat ayı başında prostat büyümesi nedeniyle ameliyat olmuş, ardından kanser tedavisine başladığı açıklanmıştı. Charles'ın prostat kanseri olmadığı belirtilmiş, ancak kanserin türü hakkında bilgi verilmemişti.

Kralın bazı görevlerini Prens William üstlenmişti. Ancak Şubat ayı sonunda bu görevlerden birine katılamayacağını açıklaması spekülasyonların daha da artmasına neden olmuştu.