28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.12.2022 14:14 | Son Güncelleme: 17.12.2022 15:11

Kral Charles belgesele rağmen Harry ve Meghan'ı taç giyme törenine çağıracak

Kral Charles Kraliyet Ailesi'ne suçlamalarla dolu Netflix belgesinde rağmen Meghan Markle ve Prens Harry'i taç giyme törenine çağıracak. Beklenmedik hamle sonrası ortak kanı Netflix'in tartışmasız kazanan olacağı
Kral Charles belgesele rağmen Harry ve Meghan'ı taç giyme törenine çağıracak

Netflix'te yayınlanan Harry & Meghan belgeseli bir haftadır kamuoyunun gündeminde. Özellik ünlü çiftin son 3 bölümde Kraliyet Ailesi'ne yönelik suçlamaları tartışılıyor. Öyle ki İngilizlerin büyük bir kısmı, çiftin Kraliyet unvanlarının alınması gerektiğini savunuyor. Aile içindeki bazı isimler ise ikilinin taç giyme töreninde uzak durmalarını istiyor. Bloomberg'ün haberine göreyse Kral Charles’ın ikiliyi 6 Mayıs'ta gerçekleşecek olan kaç giyme törenine davet edecek.

Westminster Abbey'deki dini tören için konuk listeleri henüz hazırlanmadı, ancak yakın bir kaynak, "Ailenin tüm üyeleri hoş karşılanacaktır. Kral Charles her iki oğlunu da seviyor" ifadelerini kullandı.

Unvanlarını ellerinden almak istemiyor

Blomberg'ün haberinde Charles'ın Harry ve Meghan'ın Kraliyet Alesi'ne yönelik eleştirilerinden incindiği ancak köprüler kurma umudundan vazgeçmediği ifadeleri ter alıyor. Ayrıca haberde Kral'ın Sussex'lerin unvanlarını ellerinden almak istemediğini de ekledi.

"Tek kazanan Netflix olacak"

Kriz danışmanı Mark Borkowski, Sussex'lerin Kraliyet Ailesi'yle içgüdüsel bir duygusal savaş verdiğini ancak tek kazananın Netflix olacağını söyledi. Borkowski, Kaliforniya'daki lüks yaşam tarzlarını, medyayla olan savaşlarını ve kraliyet ailesinin istifa etmesinin ardından yaşadıkları sıkıntıları anlatan belgeselin İngiltere'deki değil ABD'deki izleyicileri hedeflediğini söyledi.

Borkowski, "Bu İngiltere'ye yönelik bir mesaj değil. Açıkça bundan vazgeçtiler. Bu tamamen bu yaşam tarzını izlemk için can atan Amerika'ya yönelik bir mesaj. Bu bir savaş, Amerika'da verdikleri içgüdüsel duygusal bir savaş ve Kraliyet Ailesini The Crown'da olduğu gibi gösteriyorlar. Bu tehlikeli " dedi.