26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.08.2022 10:00 | Son Güncelleme: 17.08.2022 10:56

Kylie Jenner'a servet değerinde doğum günü hediyesi

25. doğum gününü geçtiğimiz günlerde kutlayan Kylie Jenner'a annesi Kris Jenner'dan sınırlı sayıda üretilen ve çanta koleksiyonerleri tarafından tam bir arzu nesnesi olan 2.5 milyon TL'lik Hermes'in Birkin Foubourg 20 modeli çanta hediye edildi
Kylie Jenner'a servet değerinde doğum günü hediyesi

Gösterişli yaşam tarzını, pahalı kıyafetlerini, özel jetlerini paylaşmaktan geri durmayan Kardashianların en küçük üyesi Kylie Jenner 25. doğum gününü kutladı. Hermes’ten Gucci’ye Chanel’den Louis Vuitton’a, adeta gerçek bir çanta koleksiyoncusu olan Kylie Jenner'a annesi Kris Jenner Hermes çantalar hediye edildi. 

Kylie Jenner annesinin hediye ettiği Hermes Birkin Foubourg 20 çanta ile fotoğrafını Instagram'da paylaştı

Sadece bir çanta değil 

Kylie Jenner'a hediye edilen ve ilk olarak 2019 yılının sonlarında piyasaya sürülen Hermes Birkin Foubourg 20 Hermes koleksiyonerleri için tam bir arzu nesnesi. Üretiminde beş farklı egzotik deri kullanılan bu Birkin çanta aynı zamanda üretilen ilk 20 cm'lik Hermes Birkin. Başlangıçta sadece kahverengi ve lacivert olmak üzere iki renkte üretilen Birkin Foubourg 20'nin Kylie hediye edilen modeli ise 2021'de koleksiyona eklendi. Çanta tasarlanırken ise Paris Rue Saint-Honoré adresindeki Hermes binasının cephesinde ilham alınmış. 

Fotoğraf: Sothebys

Çantanın satış fiyatı 134 bin dolar yani yaklaşık 2.5 milyon TL. Sothebys'deki açık artırmalarda ise çantanın açılış fiyatı 250 bin dolardan (4.5 milyon TL) başlıyor.