16 Nisan 2024, Salı
Haber Giriş: 23.10.2022 19:52 | Son Güncelleme: 23.10.2022 22:34

Lana Del Rey'in yayınlanmamış albümü ve şiir kitabı çalındı 

ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey Instagram hesabından hırsızlığa uğradığını duyurdu. Ünlü şarkıcının yayınlanmamış albümü ile şiir kitabının içerisinde bulunduğu bilgisayarı çalındı
Lana Del Rey'in yayınlanmamış albümü ve şiir kitabı çalındı 

Gerçek adı Elizabeth Woolridge Grant olan Lana Del Rey, Instagram'dan paylaştığı bir videoyla yayınlanmamış albümü ile şiir kitabının içerisinde bulunduğu bilgisayarının çalındığını duyurdu. Lana Del Rey, hırsızlık sonrası yayıncılık şirketi Simon&Schuster ile üzerinde çalıştığı kitabı ve  bilgisayarında olan her şeyi silmek zorunda kaldığını açıkladı. 

Videoda yaşadığı hırsızlık olayını anlatan 37 yaşındaki şarkıcı "Sizinle konuşmak istediğim bir şey var. Birkaç ay önce arabamı Melrose Place'e park ettim ve bir dakikalığına oradan uzaklaştım. Ve sırt çantamı içeride bıraktığım o tek seferde, biri arabamın bütün camlarını kırıp eşyalarımı çaldı. Çantamın içinde bilgisayarım, üç adet kameram ve sabit disklerim vardı" dedi. 

 "Sızıntıları dinlemeyin"

 Lana Del Rey, hırsızlık sonrası yayıncılık şirketi Simon&Schuster ile üzerinde çalıştığı kitabı ve  bilgisayarında olan her şeyi silmek zorunda kaldığını açıkladı.  "Ancak insanlar bir şekilde telefonuma erişebiliyor henüz yayınlanmamış şarkılarımı ve kişisel fotoğraflarımı sızdırabilirler" diyen şarkıcı eğer şarkılar sızacak olursa hayranlarını bu sızıntıları dinlememeye çağırdı. Blue Banisters' adlı albümünün ardından dokuzuncu stüdyo albümü üzerinde çalışan Lana, 2019'da da bir hırsızlık olayı yaşamıştı. 

Lana Del Rey'in vasiyeti

Amerikalı müzik sanatçısı Anderson .Paak, "Ben öldüğüm zaman, lütfen ölümümden sonra adımın geçtiği albüm veya şarkı yayımlamayın. Onlar sadece demo ve insanların dinlemesi için yapılmadı" yazan bir dövme yaptırdı. Müzisyenin paylaşımının ardından Del Rey de Instagram hesabında bu dövmenin fotoğrafını paylaşıp "Benim vasiyetim de Anderson .Paak'in dövmesinde yazıyor" yazdı.