25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.11.2022 19:30 | Son Güncelleme: 01.11.2022 19:40

Nicole Kidman, bakım rutinini anlattı: Her zaman güneş kremi kullanıyorum

Dört Altın Küre ödüllü Nicole Kidman, iş cilt bakımına gelince sadelikten yana. Kidman, yıllar içinde rutinin de bazı değişiklikler yapsa da her zaman güneş kremi kullandığını söyledi
Nicole Kidman, bakım rutinini anlattı: Her zaman güneş kremi kullanıyorum

Oscarlı aktris Nicole Kidman, oyunculuğunun yanı sıra pürüzsüz bir cilde sahip olmasıyla da konuşuluyor. 55 yaşındaki Kidman, en iyi uzmanlara ve en iyi ürünlere kolaylıkla ulaşabilecek bir durumda olmasına rağmen cilt bakımına oldukça basit bir yaklaşıyor. Avustralyalı oyuncu, “Bu konuda anahtar sadelik” diyor. 

"Yıllar geçtikçe daha fazla serum ekledim"

Forbes’a konuşan Kidman, günlük cilt bakım rutinini nasıl olduğu sorulduğunda, "Tipik bir cilt bakımı rutinim olduğunu söyleyemem çünkü rutinim kesinlikle nerede olduğum, ne yaptığıma örneğin sette veya tatilde olup olmadığıma göre ve hava durumuna göre değişebiliyor. Yıllar geçtikçe rutinime daha fazla yağ ve serum ekledim ama sabit olarak kullandığım tek şey basit bir temizleyici. Ve her zaman güneş kremi sürüyorum” diye yanıtladı. 

Cildinin daha sağlıklı olması için daha fazla su tüketmeye özen gösterdiğini ekleyen Kidman, “Cildim çok hassas olabileceğinden çok farklı bir şey yapmamaya çalışıyorum” dedi.  Cilt bakımı söz konusu olduğunda, Kidman'ın taviz vermeyen bir kuralı var: Güneş kremi.

Çok açık tenli olduğu için güneşten korunma konusunda çocukluğundan beri dikkatli olduğunu söyleyen Kidman, her zaman SPF 50+ bir krem kullandığını belirtti. Kidman, "Ben çocukken ailemin güneşten korunma konusunda ciddi oldukları için minnettarım. Avustralya'da büyürken sahilde çok fazla zaman geçirdik, ailem cildimi güneşten korumak konusunda her zaman çok dikkatliydi” dedi.