20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 07.11.2022 22:28 | Son Güncelleme: 07.11.2022 22:36

Rihanna, A$AP Rocky ile neden oğullarının isimlerini açıklamadıklarını anlattı

Mayıs ayında ilk çocuğunu dünyaya getiren Rihanna, bebeğinin adını hala açıklamadı. 34 yaşındaki şarkıcı çok yoğun bir programa sahip olduğu için buna fırsat bulamadıklarını söyledi
Rihanna, A$AP Rocky ile neden oğullarının isimlerini açıklamadıklarını anlattı

Rihanna doğumundan yaklaşık altı ay sonra oğullarının adını ve fotoğraflarını neden gizli tuttuklarını açıkladı. Doğum yaptıktan sonra hızla görüntülenmeye başlayan Rihanna ve rapçi A$AP Rocky bebekleriyle ilgili ayrıntıları gizli tuttu. İkisi henüz oğullarının adını veya herhangi bir fotoğrafını paylaşmadı.

Associated Press’e konuşan 34 yaşındaki şarkıcı, çiftin yoğun programlarının erkek bebeklerinin adını dünyaya açıklamalarını engellediğini söyledi. 2023 Super Bowl devre arası şovuyla manşet olacağını dile getiren Rihanna, “Henüz işlerin o kısmına yaklaşamadık bile. Sadece yaşıyoruz” dedi. İlk çocuğunu doğurduktan sonra sahneye özel bir şov için dönmesi gerektiğini söyleyen Rihanna, “Bebeğimi bırakacaksam özel bir şey için bırakmış olacağım” dedi.

Albüm iddialarını yalanladı

Kısa süre önce altı yıl aradan sonra Black Panther: Wakanda Forever için bir şarkı yayınlayan Rihanna, Super Bowl performansı sonrası albüm çıkaracağı söylentilerini de yalanladı. Grammy ödüllü şarkıcı, "Bu doğru değil. Super Bowl başka bir şeydir. Yeni müzik başka bir şey. Duyuyor musun fanlarım?” dedi gülerek.

Diamonds şarkıcısı, Mayıs ayında 34 yaşındaki rapçi A$AP Rocky ile bir erkek bebek dünyaya getirdi. Çift daha önce Ocak ayında New York, Harlem'de bir fotoğraf çekimi sırasında birlikte bir çocuk beklediklerini açıklamıştı.