18 Nisan 2024, Perşembe
Haber Giriş: 13.09.2022 07:53 | Son Güncelleme: 13.09.2022 08:39

Succession’ın yaratıcısı Jesse Armstrong’tan Kral 3.Charles eleştirisi

Succession dizisinin yaratıcısı Jesse Armstrong, en iyi drama dizisi ödülünü sahnede alırken yaptığı konuşmada, "Görünüşe göre bizim kazanmamızda Prens Charles’tan biraz daha fazla oylama var" diyerek yeni kralı eleştirdi
Succession’ın yaratıcısı Jesse Armstrong’tan Kral 3.Charles eleştirisi

Succession dizisinin yaratıcısı Jesse Armstrong, 74. Emmy Ödülleri törenindeki konuşmasında İngiltere’nin yeni kralı olan 3.Charles için kinayeli açıklamalarda bulundu. 51 yaşındaki İngiliz yazar ve yapımcı, dizi ekibiyle birlikte drama dalında en iyi dizi ödülünü aldı. Armstrong daha sonra, Emmy galibiyetinde Kral Charles'ınkinden “biraz daha fazla oylama” olduğuna dair bir açıklama yaptı.

Armstrong ödül konuşmasında, “Succession için büyük bir hafta. Bizim için İngiltere’nin yeni kralı budur. Görünüşe göre bizim kazanmamızda Prens Charles’tan biraz daha fazla oylama var. Bizim durumumuzun ondan daha meşru olduğunu söylemiyorum. İnanılmaz minnettarız, bu harika bir onur” dedi. 

Gecede ayrıca Armstrong, drama dalında en iyi senaryo ödülünü de aldı. Gecede 25 adaylığı bulunan Succession yardımcı aktör ödülünü de Matthew Macfadyen ile kazandı. 

Succession

Dizide New York’ta yaşayan, dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ve dört çocuğunun hikayesi para, güç, siyaset ve aile değerleri ekseninde ele alınıyor. Dizi, Roy ailesi ve iktidar mücadelesi etrafında dönüyor. Logan Roy’un (Brian Cox) çocukları arasında, medya şirketi Waystar Royco’nun başından ayrılmaya karar verdiğinde, halefin kim olacağı tartışmaları başlıyor ve hikaye buna odaklanıyor.