27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.10.2022 11:03 | Son Güncelleme: 29.10.2022 12:37

Tom Brady ve Gisele Bündchen çifti 13 yıllık evliliklerini sonlandırdı

Ünlü Amerikan futbol yıldızı Tom Brady ve Gisele Bündchen çifti Instagram'dan yaptıkları açıklamalarla boşanmadıklarını duyurdu. Çİft boşanma sonrasında çocuklar için bir araya geleceklerini de belirtti
Tom Brady ve Gisele Bündchen çifti 13 yıllık evliliklerini sonlandırdı

13 yıldır evli olan Tom Brady ve Gisele Bündchen çifti cuma günü boşandıklarını duyurdu. Çift kararın dostane olduğunu söyledi. Brady Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Bu karara dostane bir şekilde ve birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarlıkla vardık. Her şekilde dünyamızın merkezi olmaya devam edecek olan güzel ve harika çocuklarla kutsanmış durumdayız. Hak ettikleri sevgi ve ilgiyi her zaman görmelerini sağlamak için ebeveynler olarak birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Dava cuma günü sonuçlandı 

Mahkeme kayıtlarına göre, Bündchen Glades County, Fla.'da boşanma davası açtı ve cuma günü dava sonuçlandı. Evlilikleri, 2009 yılında başlayan ilişki, ikiliyi en ünlü çiftlerden biri haline getirdi. Tom Brady ve Gisele Bündchen'in iki çocukları var, Brady'nin ayrıca aktris Bridget Moynahan'dan bir oğlu daha var.

Bündchen instagram paylaşımında, "Bir evliliği bitirme kararı asla kolay değildir ancak biz ayrı büyüdük ve böyle bir şey yaşamak elbette zor olsa da birlikte geçirdiğimiz zaman için kendimi kutsanmış hissediyorum. Tom için her zaman en iyisini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Brady böylece sarsıntılı bir yılı geride bıraktı. Buccaneers'ın geçen sezon playoff'lardan elenmesinin ardından günlerce süren drama ve emekli olacağına dair spekülasyonlar yaşanmış, gelmiş geçmiş en iyi NFL oyuncusu olarak görülen Brady'ye övgüler yağmıştı. Ardından emekli olduğunu açıkladıancak yaklaşık bir ay sonra rotasını tersine çevirdi ve bir sezon daha geri döneceğini söyledi. Bündchen Eylül ayında Elle dergisine verdiği bir röportajda Brady'nin futbola dönmesinden endişe duyduğunu ama aynı zamanda onun mutlu olmasını istediğini söyledi. Dergiye verdiği demeçte "Açıkçası endişelerim var bu çok şiddetli bir spor ve bizim çocuklarımız var. Onunla bu konuşmaları defalarca yaptım" dedi.