05 Temmuz 2025, Cumartesi
Abone Ol Giriş yap
31.01.2025 04:30
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!
Akan Abdula
Akan Abdula

Yarın yoksa bugün bizimdir: Geleceği boş verenlerin hikâyesi

A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

2025 yılında tüketicilerin neye ve nasıl harcayacağını anlamak için kapsamlı bir araştırmaya imza attık. İlk olarak tüketicilerin mevcut alışkanlıklarını analiz ettik, ardından harcama öngörülerini masaya yatırdık. Bu verileri bir araya getirerek alışverişçi öbeklerini oluşturduk ve bu öbekleri duygusal motivasyonlarla birleştirerek bütüncül bir resim ortaya çıkardık.

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Akan Abdula
Akan Abdula