19 Haziran 2025, Perşembe
Abone Ol Giriş yap
06.06.2025 04:30
Makaleyi sesli dinle • 0:00

Kahramanın ardındaki kahraman

BAFTA Ödülleri’nde bu yıl En İyi Belgesel ödülünü kazanan Super/Man: The Christopher Reeve Story, basit bir biyografik belgesel değil. Hayatın nasıl büyük bir armağan olduğunu anlamamızı sağlayan bir ilham kaynağı
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Çocukken Superman filmini ilk kez izlediğim zamanı hiç unutamam. Babam ve amcamla İstanbul Aksaray’daki Yıldız ya da Kristal sinemasına gitmiştik. Büyülenmiştim. Yatmadan önce kurduğum bütün hayallerim değişmişti. Artık Superman olmak istiyordum. Kahramanın süper güçlerinin olması değildi sadece mesele. Superman sadece uçabilen yegane insan değildi, çok da yakışıklı ve havalı bir adamdı. 

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.