15 Haziran 2025, Pazar
Abone Ol Giriş yap
01.03.2024 04:48

Yüksek faiz ortamında yatırım yapmak

A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Türk yatırımcısının gelenekselleşmiş döviz, altın ve mevduat yatırımlarının bu sene modası geçebilir. Neden mi? Kurun reel değerlenme sürecine dair artan beklentiler, mevduat faizlerinin enflasyonu yenemeyeceği endişesi ve ABD’de reel faizlerin hala yüksek kalması bu üç varlık sınıfına yatırım yapmanın cazibesini azaltıyor. Peki bu üçlünün yerini hangi yatırım araçları alabilir?

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.