Bir söyleşiye giderken konunuz bellidir, bu kez de ‘Gençler neden geç olgunlaşıyor? Bu meselede ebeveynlerin rolü nedir’di. Bu soruları yönelteceğim isim ise hemen herkesin tanıyıp, saygı duyduğu, en çetrefil konuları bile çok anlaşılır bir dille anlatan, psikoloji kitapları çok okunan, YouTube söyleşileri yüz binlerce kez izlenen Prof. Acar Baltaş’tı.
17.06.2022 04:30
Öyle bir sıkışmışlık var ki toplumda ya başkasına ya kendimize patlıyoruz!
Kriz, pek çok insanın gelirini giderini karşılayamayacak hale getirdi. Çaresizlik, suçluluk ve öfke giderek artıyor. En kötüsü de umutsuzluk... Toplum içe patlıyor, çünkü dışarıya patlamanın çok ağır sonuçları oluyor. İşte bu sebeple toplumda saldırganlık, aile içi şiddet ve intiharlar artıyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
“Evleri değil eşitsizliği süpüreceğiz!”
28 Kasım 2025
Sındırgılılar 'sallanmaktan' yorgun düşmüş
21 Kasım 2025
Okul alışverişi demek bir asgari ücret demek
Tüm Yazıları
29 Ağustos 2025