Bu satırları yazdığımda, çuval içinde bulunan Narin’in cansız bedeni, üzerine duvak konmuş bir tabutla toprağa verilmişti. Her güne ayrı bir felaket düşüyor! Siz bu yazıyı okuduğunuzda gündem çoktan başka bir felakete geçmiş olur. Bu nedenle ben Narin’i değil, onun başına gelen felaketi yaratan ortamı konuşmak istiyorum. Çocuk istismarı nedir? Nasıl önlenir?
13.09.2024 04:30
Çocuk istismarı bir ortam meselesidir!
Ne olur, “İdam isterük” deyip öfkenizin üstünü örtmeyin! Şiddet bir ortam meselesidir! Cezasızlık ortamı, hayatın her alanında “zayıf görüleni” ezip geçiyor. Bu gidişe dur demek elimizde. Ya adaleti tesis edeceğiz ya da her gün başka bir sefaleti çekmeye devam edeceğiz
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Türkiye’nin önündeki üçlü fırtına
05 Aralık 2025
Parasosyal: Modern yalnızlığın yeni adı
28 Kasım 2025
Türkiye’de öğretmen olmak: OECD raporu ne diyor?
21 Kasım 2025
Allah fındığı vermiş yemesini bilmiyoruz!
14 Kasım 2025
New York’ta güler yüzlü bir sosyalizm
Tüm Yazıları
07 Kasım 2025