05 Aralık 2025, Cuma
29.03.2024 04:30

Doğaçlama oluşan bir Londra lezzet rehberi

Londra’ya bu kez keşfetmeye değil, dinlenmeye gittim. Ön araştırma olmadan, rezervasyon yaptırmadan… Yine de gittiğim yerlerin listesini, iyisiyle kötüsüyle sizinle paylaşmak istedim
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

5-20 Mart-Londra

Hiç aklıma gelmezdi, gezmeye dolaşmaya ve aslında yemek yemeye değil de dinlenmeye Londra’ya gideceğim. Malum Şubat 17’de Selanik’te yeni eve girdik. Ancak taşındık diyemiyorum, zira yerleşme tam da bitmedi. Son dolaplar marangozu bekliyor. Eh, o da 19 Mart’a gün verdi. “Biz iyisi mi gidip Londra’da dinlenelim” dedik.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Şemsa Denizsel
Şemsa Denizsel