28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 19.10.2022 09:39 | Son Güncelleme: 19.10.2022 10:26

Balenciaga ile Target işbirliği mi yapıyor?

TikTok'ta yayınlanan bir videoda moda devi Balenciaga'nın ünlü market zinciri Target ile 'Target Black' adlı bir premium konsept mağaza açma hazırlığında olduğunu iddia edildi. Kısa süre sürede viral olan videonun ardından Target iddiaları yalanladı
Balenciaga ile Target işbirliği mi yapıyor?

TikTok'ta paylaşılan bir video Balenciaga ile Target'in işbirliği yapacağını iddia etti. TikTok'ta kendini emlak yatırımcısı olarak tanıtan Dan Bravo, bir video yayınlayarak, Target'in New York'ta Balenciaga ve Supreme ile özel ürün serilerini stokladığı Target Black adlı bir premium konsept mağaza açtığını iddia etti.

Video üzerinde siyah bir Target tabelası bulunan yapım aşamasındaki bir mağazayı gösteriyor, kullanıcı ise videoda yeni mağaza için bir reklam üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Ayrıca kullanıcı videoda mağazanın organik ve yerel kaynaklı bir gıda bölümünün yanı sıra tesis bünyesinde bir Starbucks Reserve Roastery'nin de yer alacağını ekledi. Video üç gün içinde yaklaşık 142 bin beğeni ve bin 600 yorum aldı.

Target iddiaları yalanladı

Videonun viral olmasının ardından Target iddiaları yalanladı. Şirketin temsilcisi "Videoda gösterilen bina, New York City'deki ofis alanımızın dışı. Videonun içeriği doğru değil" diyerek iddialara son verdi. Balenciaga ve Supreme'den ise henüz bir açıklama gelmedi. 

Yakında herhangi bir Target konsept mağazası açılmayacak olsa da Target'ın şehirdeki mağaza alanını başka bir yerde genişletme planları var. Öte yandan iddialar Balenciaga'nın, Target gibi gizemli göründüğü kadar her yerde bulunan bir perakendeciyle ortak olacağı yönünde.