08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.07.2024 13:15 | Son Güncelleme: 22.07.2024 15:10

Elon Musk'tan Time kapağına yorum

ABD Başkanı Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesine açık ara en çok sevinen iş insanı olan Elon Musk, Time dergisinin Kamala Harris ve Joe Biden'lı kapağına yorum yaptı
Elon Musk'tan Time kapağına yorum

ABD Başkanı Joe Biden'a çekil çağrısı yapan isimlerden biri olan ve seçimlerde Trump'ın kampanyasına 45 milyon dolarlık bağışta bulunacağı ortaya çıkan iş insanı Elon Musk, Biden'ın adaylıktan çekileceğini ve yerine yardımcısı Kamala Harris'i aday olarak destekleyeceğini açıklamasının ardından sosyal medyayı art arda yorumlar yayınladı. Biden'ın çekileceğini açıklamasının ardından Musk'ın ilk yorumu X'te kahkaha emojisi paylaşmak oldu. 

Elon Musk bununla da kalmadı, profil fotoğrafını değiştirdi ve ABD bayrağının renklerine bürünmüş gözlerinden ışın çıkan bir resmini kullanarak Biden'ın Dark Brandon mem'ine gönderme yaptı. 

Biden'ın adaylıktan çekildiğini duyurmasının ardından TIME dergisi, 28 Haziran'daki kapağına göndermede bulunarak yayınladığı kapakta Başkan Yardımcısı Kamala Harris yer aldı. Biden'ın çok az bir kısmının görüldüğü yeni kapakta, Harris'in sayfanın ortasına yakın bir yere konumlandırıldığı görüldü.

Time'ın kapağını beğendi

Eski ABD Başkanı Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından Trump'a olan destek vereceğini açıklayan ABD'li milyarder Elon Musk, TIME dergisinin kapak fotoğrafına yorumda bulundu. Musk, TIME dergisinin kapak tasarımı için "Güzel kapak resmi" ifadesinde bulundu.