29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.09.2023 15:11 | Son Güncelleme: 01.09.2023 15:55

Fransız mahkumların hapishanede şişme havuz keyfi

Fransa'nın Valence kentindeki hapishaneye şişme havuz sokan mahkumun görüntüleri, sosyal medyada yayılırken farklı tepkilere neden oldu
Fransız mahkumların hapishanede şişme havuz keyfi

FO Justice Sendikası tarafından Facebook'tan yapılan açıklamada, Valence Hapishanesi'nde bir mahkumun şişme havuzuna el konulduğu söyledi. Açıklamada, hükümlünün hücrede havuzdayken kendisini görüntüye aldığı kaydedilerek, "Bir havuz nasıl hücreye girer? Kendimize doğru soruları sormamız gerekecek. Bir silah veya başka bir şeyi ne zaman bulacağız?" ifadelerine yer verildi. Sendika, söz konusu hükümlünün tek eksiğinin güneş kremi olduğunu belirterek duruma tepki gösterdi.

Görüntüler sosyal medyada yayıldı

Mahkumun hücrede kendisini havuzda çektiği görüntüler, kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Kayıtlarda demir parmaklıklı penceresi olan odadaki şişme havuzda bir kişinin müzik eşliğinde kendisini kayda aldığı görülüyor. X sosyal medya platformundaki bazı kullanıcılar, "Tüm bunlar yaşanırken hapishanedeki gardiyanlar nerede?" diye sorarken bazı kullanıcılar da sıcak hava nedeniyle bu durumu normal karşıladıklarını ifade etti.

Kaynak: AA