03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.03.2023 20:35 | Son Güncelleme: 21.03.2023 10:33

Rupert Murdoch beşinci evliliğine hazırlanıyor

Milyarder medya patronu Rupert Murdoch, yeni kız arkadaşı Ann Lesley Smith ile ilk tanışmalarından sadece altı ay sonra ve dördüncü eşi Jerry Hall'dan boşanmasının kesinleşmesinin üzerinden bir yıldan kısa bir süre sonra nişanlandığını açıkladı
Rupert Murdoch beşinci evliliğine hazırlanıyor

92 yaşındaki Murdoch bir kez daha, bu kez eski bir model, şarkıcı-söz yazarı ve radyo talk-show sunucusu olan 66 yaşındaki Anne Lesley Smith ile nişanlandığını duyurdu. The Washington Post'un haberine göre çift geçen yıl tanışmıştı. Murdoch, 2016 yılında model ve aktris Jerry Hall'la dördüncü evliliğini yapmıştı. Murdoch, Mick Jagger'ın dört çocuğunun annesi olan Hall'dan geçen yıl boşanmıştı.

Rupert Murdoch ve eski eşi Jerry Hall

 
Murdoch nişan haberini sahibi olduğu tabloid New York Post gazetesinde verdi. Murdoch, Post gazetesinin dedikodu yazarı Cindy Adams'a Smith'le filizlenen ilişkisi hakkında "Çok gergindim. Aşık olmaktan korkuyordum, ama bunun sonuncusu olacağını biliyordum. Öyle olsa iyi olur. Mutluyum" dedi.

İki kez evlenen Smith, eski bir country şarkıcısı ve İspanyolca yayın yapan Univision televizyon kanalının kuruluşunda önemli rol oynayan yayıncı Chester Smith'in dul eşi.

Aynı inançları paylaşıyoruz

İşadamı, Smith'le geçen Eylül ayında Kaliforniya, Bel Air'deki Moraga üzüm bağında 200 kişilik bir etkinlikte tanıştıklarını ve iki hafta sonra onu aradığını açıkladı. Smith, ilişkiyi 'Tanrı'nın bir armağanı' olarak tanımladı ve çiftin 'aynı inançları paylaştığını' ve 'aynı dili konuştuğunu' açıkladı.

Avustralya doğumlu, ancak şu anda ABD vatandaşı olan Rupert Murdoch'ın dev medya imparatorluğu, İngiltere'deki Times ve Sun gazetelerinin de sahibi.

Smith sözlerini şöyle sürdürdü:

'Ben 14 yıldır dulum. Rupert gibi benim kocam da bir iş adamıydı. Yerel gazeteler için çalıştı, radyo ve televizyon istasyonları kurdu ve Univision'un tanıtımına yardımcı oldu. Yani Rupert'in dilini konuşuyorum. Aynı inançları paylaşıyoruz."

Altı çocuğu var

Murdoch'ın önceki evliliklerinden, şirketlerinin yönetiminde rol alan dört yetişkin çocuğu (Prudence, Elisabeth, Lachlan ve James) da dahil olmak üzere altı çocuğu oldu. Murdoch'ın 14 yıllık evliliğinin ardından 2013 yılında boşandığı üçüncü eşi Wendi Deng'den Grace ve Chloe adında iki kızı var.