29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.03.2022 11:24 | Son Güncelleme: 20.03.2022 11:34

Vladimir Putin'in mitingde giydiği kıyafetler konuşuluyor

Vladimir Putin'in Ukrayna ile savaşırken önceki gün katıldığı mitingde giydikleri gündem oldu. Rusya Devlet Başkanı'nın sadece montunun fiyatı ülkedeki asgari ücretin yaklaşık 25 katı olduğu ortaya çıktı
Vladimir Putin'in mitingde giydiği kıyafetler konuşuluyor

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat’tan beri savaş devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in önceki gün katıldığı dev mitingde giydiği kıyafetler ve aksesuarları gündem oldu. Savaşın başladığı günden beri sık sık kamuoyunun karşısına çıkan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, kamuflaj desenli tişört, kazak ve pantolonlarla poz verirken Rusya Devlet Başkanı’nın mitingde giydiklerinin ise binlerce dolar değerinde olduğu ortaya çıktı.

İngiliz medyasında yer alan haberlerde Putin’in stadyumda düzenlenen mitingde yaklaşık 15 bin dolar değerindeki Loro Piana marka kabarık mont giydiği belirtilirken, Rus liderin beyaz boğazlı kazağının ise Kiton marka olduğu ve değerinin yaklaşık 3 bin dolar olduğu kaydedildi. İtalyan markası olan Loro Piana ve Kiton, moda dünyasının da önde gelen markaları arasında gösteriliyor.

Daily Mail, Başkent Moskova’daki Luzhniki Stadyumu’nda gerçekleşen etkinlikte 200 bin kişiye konuşan Putin’in giydiği montun fiyatının ülkesindeki asgari ücretten 25 kat daha fazla olduğuna dikkat çekti.  Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası Batı'nın uyguladığı yaptırımlarla birlikte Rus halkının mali durumu da her geçen gün zorlaşıyor.